Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Produkten du försökte nå finns inte längre i vårt sortiment.

Nedan presenteras flera produkter som tillhör samma kategori som den sökta produkten

Bidé

Bidéer från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hygieniska bidéer och bidéblandare är på väg att bli riktigt populära igen. På Byggmax hittar du flera mycket prisvärda kvalitetsmodeller.

En smart sanitetslösning
En bidé är en funktionell sanitetsprodukt som gör det mer bekvämt och effektivt att sköta hygienen. I stora delar av världen är bidéer standard men i svenska hem försvann de flesta på 80 och 90-talet. Nu är bidéerna på väg tillbaka eftersom de är så pass användbara. Vi på Byggmax har flera modeller som du troligen kan installera på egen hand. Med en bidéblandare eller en handdusch kan du rikta vattenstrålen så att den gör största möjlig nytta utan onödigt spill. Det är helt enkelt ett effektivt sätt att sköta sin intimhygien och kan leda till att du minskar ner på användningen av toalettpapper.

Bidéerna är på väg tillbaka
Om du tänkt göra en golvrenovering eller någon annan större insats i badrummet tycker vi att du ska överväga att installera en bidé om du har tillräckligt med plats. Bidéer innebär att du inte måste ställa dig i duschen för att kunna sköta din intimhygien på ett ordentligt sätt. Ofta kan du utnyttja befintliga rördragningar och då kan du montera en bidé utan att behöva anlita en rörmokare. Våra modeller är tillverkade i lättskött porslin. Precis som i handfat och badkar kan det bildas kalkavlagringar. Passa på att köpa rätt rengöringsprodukter när du beställer din bidé från oss på Byggmax.

Hitta billiga bidéer och blandare hos Byggmax
Vi på Byggmax har bidéer och allt annat för ditt badrum till mycket konkurrenskraftiga priser. Fråga gärna om du är osäker på hur du installerar produkten.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Pris
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.