Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Visa alla varianter

Varuinformation

Bastuaggregat Sense Pure Tylö
Sense Pure bjuder på snabb och säker värme, precis som övriga bastuaggregat i Sensefamiljen. Aggregatet har överhettningsskydd och Tylös patenterade energibesparande funktion "delad effekt". Välj mellan 6,6 och 8 kWs effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat. Till detta aggregat medföljer manöverpanelen Pure - full-touch med enkel och tydlig funktion. Sense Pure passar ett i basturum med storlek från 4-12 m³.

Design

Sense – släpp dina sinnen fria
Sense är en helt ny serie bastuaggregat där stilren form möter Tylös pålitliga funktion och genuina kvalitet. Sense släpper alla dina sinnen fria med Eco-funktion som delad effekt. Alla aggregaten har flockat skal för att minimera risken att bränna sig och ett avtagbart fack för doftessenser som är lätt att rengöra. Allt i en helt ny design som lyfter vilken bastu som helst.

Teknik

Basta smartare med "delad effekt"
Sense Pure bjuder på snabb och säker värme i helt ny design. Aggregatet har överhettningsskydd och Tylös patenterade energibesparande funktion delad effekt. Funktionen sparar ström med upp till 30 % lägre energiförbrukning genom att aggregatet går i sparläge när din önskade temperatur uppnås och bibehåller denna nivå under hela badet.

Styrning

Manöverpanel
Till Sense Pure ingår den praktiska manöverpanelen Pure som kan monteras på vägg utanför eller inne i bastun. Med denna manöverpanel styr du temperatur i en skala 1-10, belysning och tid.

Funktion

Snabb uppvärmning
Alla Tylös original-aggregat ger en mycket snabb uppvärmning av basturummet - upp till halva tiden jämfört med andra aggregat. Den unika Tylö-konstruktionen med dubbla sidoluftkammare är en mycket effektiv värmespridare (normal badtemperatur av 80 °C nås på bara 25 minuter).

SNABBA FAKTA

Effekt 6,6kW
Färg Svart
Leverantörens artikelnummer 61001031
Varumärke Tylö

Fler produkter i samma kategori

Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar