Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Produkten du försökte nå finns inte längre i vårt sortiment.

Nedan presenteras flera produkter som tillhör samma kategori som den sökta produkten

Köp billiga bastutillbehör online

Bastutillbehör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. I denna kategori hittar du allt för att komplettera din nybyggda bastu. Bastusten, termometer, manöverpanel och ventilationsluckor är bara några av alla prisvärda produkter som du kan komma att behöva.

Viktigt att isolera rätt
Om du planerar att bygga till en bastu i huset kan vi bara gratulera dig. Vad är härligare än att slappna av och värma upp sig i en ångande bastu under kalla svenska vinterkvällar? För att kunna färdigställa ditt bastuprojekt, krävs mer än bara ett aggregat och ett rum att sitta i. Både för trivseln och av praktiska skäl, kommer du behöva olika typer av bastutillbehör för att din bastu ska fungera perfekt. Bastufolie är ett luft- och ångbeständigt isoleringsmaterial som klarar av höga temperaturer under kortare stunder. Därför passar folien idealiskt som isolering i en bastu, till skillnad från plast som vanligtvis används i väggar.

En snyggare och mer funktionell bastu
Förutom de grundläggande delarna i konstruktionen av bastun hittar du också andra nödvändiga bastutillbehör hos oss på Byggmax. Här finns olika typer av bastusten som passar ditt aggregat, en hemtrevlig bastustäva samt funktionella termometrar i olika utföranden. Alla produkter är givetvis anpassade för höga temperaturer och passar dessutom bra in i miljön. Det är enkelt att hitta allt du behöver för att färdigställa ditt drömprojekt lagom till att vintern gör sig påmind! Vill du bättra på isoleringen och säkra resten av ditt hem också? Du hittar såklart byggplast och vindskydd av bra kvalitet hos oss. Genom att göra det själv, vet du att arbetet blir ordentligt gjort samtidigt som du sparar stora summor för nästa projekt.

Köp billiga bastutillbehör hos Byggmax
Förverkliga ett drömprojekt för hela familjen och bygg din egen bastu! Hos oss hittar du bastutillbehör, goda råd och härlig inspiration för dina projekt.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Färg
Tjocklek (mm)
Längd (m)
Varumärke
Höjd (mm)
Pris
Bredd (mm)
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.