Bensingräsklippare SMART 53 SPO HW MTD

ThorX motor, 53cm klippbredd, uppsamlare 70l
Artikelnummer: 7038557
Vikt: 0.2
SMART 53 SPO HW är uppsamlargräsklippare med en pålitlig och lättstartad MTD ThorX motor med 53 cm klippbredd.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
2-5 vardagar
3854 00 kr /st
st
Bensingräsklippare SMART 53 SPO HW MTD
SMART 53 SPO HW är uppsamlargräsklippare med en pålitlig och lättstartad MTD ThorX motor med 53 cm klippbredd. SMART 53 SPO HW levereras med 2-in-1 funktion med möjlighet att utrustas med mulchplugg för ytterliggare en klippmetod. När man väljer gräsklippare är en av de första frågorna man bör ställa sig hur man vill göra med gräsklippet. Antingen samlar man upp gräset, mulchar det eller skickar ut direkt genom ett utkast.

MTD erbjuder med sina uppsamlingsmaskiner flera klippsystem i ett. Med 2-in-1 gräsklipparen MTD SMART 53 SPO HW är uppsamlingen självklart det viktigaste där kniven är en så kallad "High-Lift"-kniv som är speciellt effektiv för uppsamling.

Du kan även kasta ut gräsklippet bakåt eller så finns möjligheten att köpa till en mulchplugg. Det ergonomiska handtaget kan fällas för platsbesparande förvaring och smidiga transporter. Klipphöjden justeras i 6 olika lägen för att passa alla gräsmattor och alla användares enskilda behov. De höga bakhjulen gör att gräsklipparen tar sig fram på ett bra sätt även i ojämn terräng. Uppsamlaren rymmer 70 liter.
Snabba fakta
Typ Bensingräsklippare
Varumärke MTD