BRASKAMIN UGN ECODESIGN PANADERO

Svart, inkl ugn
ART.NR: 611800
OVEN är en kamin med ugn på toppen och en kropp av dubbel plåt. Den har vedförvaring i botten.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

BRASKAMIN UGN ECODESIGN PANADERO

OVEN är en kamin med ugn på toppen och en kropp av dubbel plåt. Den har vedförvaring i botten. Den använder en visuell temperaturmätare för att visa ugnens temperatur.

En förvånansvärt bra kamin för att värma och laga mat. Den har också dubbel förbränning.

Vertikal vedeldning med en nominell värmeeffekt på 7,1 KW, 220m3 värmevolym. Med kapacitet för vedbitar som är 50 cm långa

Kaminen uppfyller de nya utsläppskraven i den nya miljödesignlagstiftningen som kommer att implementeras under 2022.

Lätt att installera, rengöra och underhålla.

Panaderos ingenjörsteam kännetecknas av sin kreativitet, sin flexibilitet och sitt hårda arbete med att kombinera design och kraft i våra kaminer för ditt hem, och de har haft stort fokus på miljöpåverkan.

Hela produktionsprocessen på Panadero utförs av oss. Alla våra maskiner är certifierade av europeiska laboratorier enligt deras strikta krav. Vi följer alla befintliga kvalitetsstandarder för att kunna konkurrera på mycket krävande marknader.

Hela Panaderos process genomgår ett speciellt kontrollsystem som kulminerar i certifieringen av kaminerna

Läs mer
Leverantörens artikelnummer 11021
Varumärke Panadero

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.