Carport Robert 20,6 kvm Palmako

ART.NR: 7103820

Robert är en klassisk dubbel carport med plats för två bilar. Den kraftiga konstruktionen med sex rejäla stolpar och tak av spontade brädor gör carporten stabil och hållbar.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Carport Robert 20,6 kvm Palmako

Robert är en klassisk dubbel carport med plats för två bilar. Den kraftiga konstruktionen med sex rejäla stolpar och tak av spontade brädor gör carporten stabil och hållbar. Skydda dina bilar från kyla och snö och slipp skrapa fram dem kalla vinterdagar. På sommaren skyddar taket bilarna från solen och ger dig en behagligt sval bil. Ett perfekt alternativ eller komplement till ett garage.

Carporten är tillverkad i limträ vilket gör att den behåller sin form och stabilitet. Det ger dessutom konstruktionen en slät och fin yta som minimera risken för stickor. Våra carportar monterar du snabbt och enkelt ihop själv.

För att få en fullständig stuga behöver du köpa till:
9 x underlagspapp
14 x takshingel
9 x takpapp

Garanti

5 års garanti.

Ingår

- Kraftiga stolpar av limträ 120x120 mm
- Tak av spontade brädor
- Monteringsbeslag

För att få en komplett carport behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 9x Underlagspapp
  • 9x SBS Takpapp
  • 14x Shingles
  • 1x Takavvattning
  • 6x Ankare

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Leveransinfo

Skrymmande artiklar från denna leverantör lossas med lastbil med påhängstruck i området söder om postnummer 78 000. Chauffören lastar av så nära som möjligt på önskad plats. Bor du ovanför postnummer 78 000 så kommer chaufför att kontakta dig med information on hur varan kan lossas.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 101029