Altandörrar

Är det dags att byta altandörr? Eller ska du kanske byta ut den där gamla glesa dörren mot en snygg, välisolerad fönsterdörr? Hos oss på Byggmax kan du hitta en altandörr till ett bra pris. 

Varmare inne med nya altandörrar

Förr eller senare har alla dörrar gjort sitt efter att i åratal ha utsatts för väder, vind och årstidernas växlingar. Dörrar som tillverkades för flera år sedan har dessutom ett betydligt sämre u-värde än dagens välisolerade dörrar. Det innebär att den investering som det ändå är att köpa en ny altandörr snart har betalat sig i form av lägre energiförbrukning och bättre komfort inomhus. Här hos oss på Byggmax hittar du ett stort urval av altandörrar och balkongdörrar både som enkeldörr och som pardörr. Vi har även fönsterdörrar i flera olika material, som exempelvis PVC-dörrar med både båge och karm i järnförstärkt, väderbeständig och helt genomfärgad PVC. Något som innebär att dörren kräver lite underhåll efter montering.

Bygga och byta på egen hand

Det är klart att det behövs viss kunskap för att byta altandörrar eller bygga ett uterum. Här på hemsidan hittar du instruktioner om hur du ska gå till väga. Innan ditt inköp bör du tänka igenom hur du har tänkt använda dörren. Är tanken att byta ut balkongdörren eller planerar du att bygga en vinterträdgård där du vill hålla ungefär 15 grader även mitt i vintern? Det ställer andra krav på väggar och tak än en inglasad altan som bara används sommartid. Det samma gäller dörren. Ska den leda ut i ett delvis uppvärmt rum behöver den inte vara lika välisolerad som om den öppnas ut i det fria.

Snygga altandörrar med hög kvalitet från Byggmax

Med våra snygga fönsterdörrar, balkongdörrar och altandörrar samt prisvärda uterum har du äntligen råd att bygga precis som du själv vill ha det. Välkommen till Byggmax! Vi hjälper dig med dina byggprojekt.

36 artiklar

 1. ALTANDÖRR ENKEL PVC WASAFÖNSTER
  Finns i flera utföranden
  -20% Tom 31/12
  ALTANDÖRR ENKEL PVC WASAFÖNSTER
  Ord. pris 6629   kr Du sparar 1325   kr Extrapris 5303   kr /st
 2. ALTANDÖRR HELGLASAD PVC WASAFÖNSTER
  Finns i flera utföranden
  -20% Tom 31/12
  ALTANDÖRR HELGLASAD PVC WASAFÖNSTER
  Ord. pris 6559   kr Du sparar 1311   kr Extrapris 5247   kr /st

36 artiklar