Ytterdörrar

Ytterdörrar hör till en av hemmets viktigaste delar. Hos oss på Byggmax hittar du en mängd olika ytterdörrar av riktigt bra kvalitet. Vi har ytterdörrar i flera olika stilar och utförande så att du ska hitta en som passar just ditt hem. Hos oss kan du hittar en ytterdörr med glas, en ytterdörr utan glas eller en enfärgad ytterdörr, de finns en för alla smak till ett riktigt bra pris.  

Vi på Byggmax tycker att en ytterdörr ska vara gediget byggd och isolerad på ett effektivt sätt, så att de skyddar mot väder och vind samtidigt som den även ska skydda mot inbrott. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsdörrar från välkända varumärken som Diplomat, Nordic Entré och Polardörren. En ytterdörr kan vara väldigt dyr men i vårt sortiment hittar du även billiga ytterdörrar som du kan montera på egen hand. Tänk bara på att en rejäl ytterdörr vägen en hel del och därför kan vara svåra att lyfta ensam.

Även attefallshus och friggebodar behöver ordentliga dörrar, vi har varianter i flera olika prisklasser, för olika typer av byggnader. Med säkra ytterdörrar känner man sig lite tryggare, både när man reser bort och när vädret är som värst under vintern. Det är helt enkelt en investering som lönar sig.


Vilken ytterdörr är bra?

Välj en dörr som bryter av om du vill uppnå kontrastverkan eller satsa på en modell som ger ett mer diskret intryck i relation till fasaden och dina fönster. Förutom de praktiska aspekter som man bör tänka på när man väljer ytterdörr är det lika viktigt att hitta en modell som utseendemässigt passar till bostaden. Dörrar är detaljer som syns.


Kan man köpa svarta ytterdörrar på Byggmax?

Hos oss kan du välja mellan högerhängd eller vänsterhängd ytterdörr, med eller utan glas, enkeldörr eller parytterdörrar och givetvis har vi ytterdörrar i olika färger för att du ska hitta en snygg design som passar just ditt hem. Du kan exempelvis köpa en svart ytterdörr och få till en modern touch i entrén till huset.


Vad ska man tänka på när man köper en ytterdörr i glas?

Vi har ytterdörrar i mängder av olika utföranden, både med och utan glas. Är du intresserad av en ytterdörr med glas får du ett naturligt och fint ljusinsläpp. Det kan du få även utan insyn tack vare våra ytterdörrar med Cotswoldglas. Vi har modeller med stort fönster och även modeller med lite mindre fönster, det är helt enkelt upp till dig vad som passar just ditt hem bäst. Att tänka på när du köper en ytterdörr med glas är att du inte behöver oroa dig för inbrott då glaset är ett isolerat säkerhetsglas, så låt inte det hindra dig från att hitta din drömdörr.


Gör det själv

Du har väl inte missat våra guiden & steg-för-steg? Vi på Byggmax tycker det är viktigt att du som är en hemmafixarna ska kunna lyckas med ditt byggprojekt. Därför har vi tagit fram hundratals steg-för-steg guider. Med ett öppet sinne och lite fantasti kan du bygga nästan vad som helst! För dig som behöver hjälp att byta ytterdörr så hjälper vi dig genom att guida dig steg-för-steg hur du ska göra. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas. 


Billiga ytterdörrar från Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda ytterdörrar i flera olika stilar och utföranden. Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller onlinge för att se hela vårt sortiment av ytterdörrar.

 

 

4 artiklar

4 artiklar