Ytterdörrar

Ytterdörrar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss har du alla möjligheter att hitta en snygg och pålitlig entrédörr till ett riktigt bra pris. Rådfråga oss gärna om hur man kan montera den själv.

Ytterdörrar är viktiga
En ytterdörr ska vara gediget bygd och isolera på ett effektivt sätt mot väder och vind samtidigt som den även skyddar mot inbrott. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsdörrar från välkända tillverkare som Dooria, nordens största aktör inom området. Ytterdörrar kan vara väldigt dyra men i vårt sortiment hittar du modeller som är riktigt prisvärda och som du dessutom kan montera på egen hand. Tänk bara på att en rejäl ytterdörr väger en hel del och därför kan vara svåra att lyfta för en person. Förutom själva dörren har vi alla de artiklar och verktyg som du behöver vid monteringen.

Rätt dörr för rätt hus
Förutom de praktiska aspekter som man bör tänka på när man väljer ytterdörr är det viktigt att hitta en modell som utseendemässigt passar till bostaden. Dörrar är detaljer som syns. Välj en dörr som bryter av om du vill uppnå kontrastverkan eller satsa på en modell som ger ett mer diskret intryck i relation fasaden och dina fönster. Även friggebodar och ekonomibyggnader behöver ordentliga dörrar; vi har varianter i flera olika prisklasser, för olika typer av byggnader. Med säkra ytterdörrar känner man sig lite tryggare, både när man reser bort och när vädret är som värst under vintern. Det är helt enkelt en investering som lönar sig.

Stabila och säkra ytterdörrar från Byggmax
På Byggmax hittar du väldigt prisvärda ytterdörrar i många olika stilar till alla typer av byggnader. Vi kan även ge dig råd om monteringen.

Hos oss hittar du en mängd olika ytterdörrar av riktigt bra kvalitet. Vi har ytterdörrar i många olika stilar och utföranden så att du ska hitta en som passar just ditt hem. Hos oss har du alla möjligheter att hitta en snygg kvalitetsdörr till ett riktigt bra pris! Handla enkelt hos oss både i butik och online.

 

En ytterdörr ska vara gediget byggd och isolera på ett effektivt sätt mot väder och vind samtidigt som den även skyddar mot inbrott. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsdörrar från välkända tillverkare som Diplomat, Nordic Entré och Polardörren.  Ytterdörrar kan vara väldigt dyra men i vårt sortiment hittar du modeller som är riktigt prisvärda och som du dessutom kan montera på egen hand. Tänk bara på att en rejäl ytterdörr väger en hel del och därför kan vara svåra att lyfta för en person.

 

Även attefallshus och friggebodar behöver ordentliga dörrar, vi har varianter i flera olika prisklasser, för olika typer av byggnader. Med säkra ytterdörrar känner man sig lite tryggare, både när man reser bort och när vädret är som värst under vintern. Det är helt enkelt en investering som lönar sig.


Vilken ytterdörr är bra?

Välj en dörr som bryter av om du vill uppnå kontrastverkan eller satsa på en modell som ger ett mer diskret intryck i relation till fasaden och dina fönster. Förutom de praktiska aspekter som man bör tänka på när man väljer ytterdörr är det lika viktigt att hitta en modell som utseendemässigt passar till bostaden. Dörrar är detaljer som syns.


Kan man köpa svarta ytterdörrar på Byggmax?

Hos oss kan du välja mellan högerhängd eller vänsterhängd ytterdörr, med eller utan glas, enkeldörr eller parytterdörrar och givetvis har vi ytterdörrar i olika färger för att du ska hitta en snygg design som passar just ditt hem. Du kan exempelvis köpa en svart ytterdörr och få till en modern touch i entrén till huset.


Vad ska man tänka på när man köper en ytterdörr i glas?

Vi har ytterdörrar i mängder av olika utföranden, både med och utan glas. Är du intresserad av en ytterdörr med glas får du ett naturligt och fint ljusinsläpp. Det kan du få även utan insyn tack vare våra ytterdörrar med Cotswoldglas. Vi har modeller med stort fönster och även modeller med lite mindre fönster, det är helt enkelt upp till dig vad som passar just ditt hem bäst. Att tänka på när du köper en ytterdörr med glas är att du inte behöver oroa dig för inbrott då glaset är ett isolerat säkerhetsglas, så låt inte det hindra dig från att hitta din drömdörr.


Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt? Byggmax är av och för hemmafixaren och kan du inte helt själv så vill vi hjälpa dig att lyckas med ditt byggprojekt. Med ett öppet sinne och lite fantasi kan du bygga nästan vad som helst! För dig som behöver hjälp att byta ytterdörr så hjälper vi dig genom att guida dig steg för steg hur du ska göra. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas!


Billiga ytterdörrar från Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda ytterdörrar i flera olika stilar och utföranden. Att byta dörrar är varken dyrt eller svårt, så se till att köpa din ytterdörr med karm hos oss.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.