Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm

Vinylgolv, PVC-fri, 4x203x1290, 2,618 m2/pkt. Vattentätt.
Artikelnummer: 139407
Vikt: 15.8
Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm är ett fint ljust vinylgolv som passar i de flesta rum.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
249   kr /m2
st
Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm
Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm är ett fint ljust vinylgolv som passar i de flesta rum. Kärnan av golvet är av s.k. ceramin-material, ett ekologiskt material av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart.

Ceramico Slim är den nya generationen designgolv från tyska golvproducenten Classen. Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk. Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer och därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till att ljudvolymen relativt sett blir lägre vid användning av ett Ceramico-golv, samtidigt som golvet blir varmare att gå på än för ett vanligt laminatgolv. Ceramico-kollektionen är temperaturbeständig och dessutom 100% vattentätt, vilket gör att golven även kan användas i fuktiga utrymmen såsom kök och badrum. Värt att tänka på är även att samtliga golv i Ceramico-kollektionen är helt återvinningsbara.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

EasyConnect är ett självhäftande läggningssystem med patenterad kopplingsteknologi.

Den speciella utformningen av kopplingsfogen möjliggör säker anslutning av de enskilda skivorna, som fortfarande är flexibla. Detta möjliggör enkel utjämning av ojämna fläckar på golvet utan att skada anslutningen. Resultatet: Ett tilltalande, välproportionerat läggningsmönster för golvet.
Ladda ner dokument
Snabba fakta
Klicksystem EasyConnect
Kvalitet AC4/Klass 32
Imitation Trä
Varumärke Ceramico Slim