Pasi en lojal säljare

Pasi EloPasi Elo

Karriärintervju: Pasi Elo
Butikssäljare Eskilstuna

PASI, EN BYGGMAX-VETERAN SOM INSPIRERAR

Med snart tio år på Byggmax är Pasi Elo gammal i gemet. Om du besöker butiken i Eskilstuna är han alltid redo att hjälpa dig, oavsett vilket byggprojekt du planerar för.

– Jag är butikssäljare, det är ett arbete så varierande att jag fortfarande lär mig nya saker. Det är roligt att hjälpa kunder med deras projekt och att få ge både information och inspiration för att de ska lyckas. Jag gillar även arbetet på gården med frisk luft, kroppsarbete och roliga arbetsuppgifter.

Att han lärt sig så mycket, att han blivit tryggare med åren och litar på sin egen kunskap är saker som gör att Pasi trivs. Dessutom har han kollegor som är guld.

– Vi ställer upp för varandra till 100 %, det är respekt och trygghet för mig. Det är kul att komma till jobbet varje dag, och så ska man känna, att man är peppad hela tiden. Det är lyxigt att ha haft det så i snart tio år.

Det märks att Pasi gillar Byggmax.

– Vi är utmanare på byggvarumarknaden. Vi har bäst priser, jobbar för att ge kunden den bästa upplevelsen och har dessutom bra produkter!

 

Namn: Pasi Elo 
Titel: Butiksmedarbetare
Familj: Fru Senja, 2 barn Anton och Hanna (tvillingar)
Bor: Villa med trädgård
Karriär i korthet: CNC-operatör på Volvo i ca 20 år. Jobbat på BYGGmax i snart 10 år (Han tror att han började i Augusti 2008)
På fritiden:  Träffa vänner och umgås med familjen. Snickra på huset. 
Bästa resminne:  Åka till Finland för att träffa släkten.
På TV:  Allt som går på Netflix
I lurarna:  Blandat
Dold talang:  -
Har jag alltid i min ficka:  Nycklar och plånbok.