Etanolkamin Cheyenne Cach Fires.

Svart
ART.NR: 647857
Vacker etanolkamin som är en modern version av den klassiska braskaminen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Etanolkamin Cheyenne Cach Fires.

Fristående etanolkamin med glas på tre sidor. Glaset gör det möjligt att få en fantastisk insyn till elden. Kaminen har även ett förvaringsfack där man exempelvis kan lägga ved som dekoration.

Etanolkaminen har en integrerad miljövänlig och ekonomisk etanolbrännare med låg förbrukning på endast 0,2 liter per timme.

Specifikationer

• Brinntid: 6 tim
• Drift: Bioetanol
• Tankkapacitet: 1,2 liter
• Material: Stål
Läs mer
Varumärke Cach Fires
Leverantörens artikelnummer 1902

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.