Fogmassa

Oavsett om du är ute efter att foga kakel eller foga klinker så hittar du allt du söker inom fogmassa på Byggmax. Vi har fogmassa för både inomhusbruk och utomhusbruk för olika användningsområden såsom att täta små springor innan målning. Handla enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik.

 

Vi har fogmassa för en mängd olika användningsområden. Vi har bland annat byggsilikon och våtrumssilikon som är avsedda för fogar och tätningar i våtutrymmen samt byggfogar för både inomhusbruk och utomhusbruk. En elastisk fogmassa som är perfekt för exempelvis tvättställ, duschväggar eller dörrkarmar. Fogytorna ska vara torra och rena samt appliceras med en patronspruta för bästa resultat.

 

Är du istället ute efter att täta små springor inför målning är latexfog eller akrylfog rätt val för dig. Akrylfogmassa är enkel att jobba med och finns i olika färger och behöver därför inte målas över.

 

Fogmassa utomhus

För att din konstruktion ska tåla väder och vind är det viktigt med rätt material. Utefog är avsedd för tätning utomhus mellan byggmaterial som trä, tegel, betong och metall. Med fogmassa som kan användas utomhus kan du inte bara täcka igen sprickor i muren utan även isolera och ljuddämpa runt fönster.

Vilken fogmassa passar till kakel?

Välj ut ett kakel som passar in i ditt badrum, är du osäker på vilket kakel du ska välja kan du enkelt beställa hem ett kakelprov och testa dig fram. När du har hittat ett kakel som tilltalar dig lite extra ska du se till att foga kakel på plats med hjälp av fogmassa från Byggmax. Vi har bland annat svart fogmassa, samt även vit, ljusgrå och transparent som ger en snygg finish.

 

Hur mycket fogmassa går åt?

Hur mycket fogmassa du behöver beror helt och hållet på vilken fogmassa du använder dig utav och hur stort utrymmet eller området är som du ska foga. Ta hjälp av vår personal, vi är experter!

 

Gör det själv

Att fräscha upp kaklet i köket gör under med små medel! Och det behöver inte alls vara svårt. Välj ut ett riktigt snyggt kakel som passar ditt kök och följ våra instruktioner i gör det själv – guiden kakla vägg så är du snart färdig. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig med ditt projekt!

 

Fogmassa till kakel från Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda fogmassor för flera olika användningsområden. Att foga är varken dyrt eller svårt, så se till att köpa din fogmassa och verktyg hos oss.

23 artiklar

 1. Latexfog
  300ml
  Latexfog
  Pris från
  11 95 kr /st
 2. FOGSKUM BOSTIK
  Helårsskum, 750 ml
  FOGSKUM BOSTIK
  Pris från
  119   kr /st
 3. LATEXFOG BOSTIK
  Målningsfog, 300 ml, vit
  LATEXFOG BOSTIK
  Pris från
  36 95 kr /st
 4. PLASTISKT TRÄ BOSTIK
  75 ml, teak
  PLASTISKT TRÄ BOSTIK
  Pris från
  79 95 kr /st
 5. LATEXFOG 300ML MIDUN
  Svanenmärkt, vit
  LATEXFOG 300ML MIDUN
  Pris från
  25   kr /st
 6. LÄTTFIX UNIVERSAL BOSTIK
  15 kg
  LÄTTFIX UNIVERSAL BOSTIK
  Pris från
  299   kr /st
 7. KEMISK METALL PLASTIC PADDING
  180 ml
  KEMISK METALL PLASTIC PADDING
  Pris från
  115   kr /st
 8. RENGÖRING FOGSKUM BOSTIK
  500ml
  RENGÖRING FOGSKUM BOSTIK
  Pris från
  89 95 kr /st
 9. SILIKON TRANSPARENT PLASTIC PADDING
  50 ml
  SILIKON TRANSPARENT PLASTIC PADDING
  Pris från
  75 95 kr /st
 10. SILIKON VIT PLASTIC PADDING
  50 ml
  SILIKON VIT PLASTIC PADDING
  Pris från
  75 95 kr /st
 11. BYGGSILIKON
  300ml
  BYGGSILIKON
  99   kr /st
 12. Cement Express
  300ml
  Cement Express
  Pris från
  119   kr /st

23 artiklar