Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Aluminiumbeklädda träfönster

Aluminiumbeklädda träfönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. På Byggmax får du inte bara hjälp att hitta, utan även tips om du vill sätta in vridfönster helt på egen hand.

Så monterar du aluminiumbeklädda träfönster billigt
Många av oss har suttit och väntat på hantverkare som inte hör av sig? Vi på Byggmax vill inspirera alla hemmafixare och renoveringsproffs att ta steget och våga förverkliga dina projekt och renoveringar. Aluminiumbeklädda träfönster är i längden ett bra alternativ för den som är ekonomiskt lagd då de har bättre hållbarhet än vanliga träfönster. Ett sidohängt fönster ger ett klassiskt utseende. Se då till att karmen är i bra skick och att den är stabilt monterad. För att fylla utrymmet mellan fönster och vägg kan du använda något som kallas mineralull. Kom gärna in till Byggmax och få tips om hur du lyckas med ditt fönsterprojekt.

Roligare och billigare att göra det själv
Det finns tydliga fördelar med att välja aluminiumbeklädda träfönster. Eftersom de håller betydligt längre behöver du sällan byta ut dem. Särskilt bra är de om du bor någonstans där det ofta blåser eller regnar. De kan också vara ett bra val för stugor och friggebodar. En annan fördel är att de inte kräver mycket underhåll. Det enda du behöver göra är att vaxa aluminiumprofilerna då och då men det är ett arbete som är snabbt avklarat. Insidan, som är av trä, kan putsas, oljas eller målas för att uppnå det resultat du föredrar. Färgen hittar du så klart också på Byggmax.se.

Få lång hållbarhet med aluminiumbeklädda träfönster från Byggmax
Aluminiumbeklädda träfönster är både lättare och billigare än du tror att sätta in. Ett smart val som håller i längden.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Antal lufter
Glastyp
U-värde
Ljudklassning
Bredd (cm)
Höjd (cm)
Varumärke
Pris
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.