Aluminiumbeklädda träfönster

Fönster är bland de viktigaste du har i ett hus och oavsett om du ska renovera dina fönster eller byta ut dem helt har vi allt du behöver. Hos oss på Byggmax kan du köpa aluminiumbeklädda fönster till ett bra pris. 

Så monterar du aluminiumbeklädda träfönster

Många av oss har suttit och väntat på hantverkare som inte hör av sig? Vi på Byggmax vill inspirera alla hemmafixare och renoveringsproffs att ta steget och våga förverkliga dina projekt och renoveringar. Aluminiumbeklädda träfönster är i längden ett bra alternativ för den som är ekonomiskt lagd då de har bättre hållbarhet än vanliga träfönster. Se till att karmen är i bra skick och att den är stabilt monterad. För att fylla utrymmet mellan fönster och vägg kan du använda något som kallas mineralull. Kom gärna in till Byggmax och få tips om hur du lyckas med ditt fönsterprojekt.

Roligare och billigare att göra det själv

Det finns tydliga fördelar med att välja aluminiumbeklädda träfönster. Eftersom de håller betydligt längre behöver du sällan byta ut dem. Särskilt bra är de om du bor någonstans där det ofta blåser eller regnar. De kan också vara ett bra val för stugor och friggebodar. En annan fördel är att de inte kräver mycket underhåll. Det enda du behöver göra är att vaxa aluminiumprofilerna då och då men det är ett arbete som är snabbt avklarat. Insidan, som är av trä, kan putsas, oljas eller målas för att uppnå det resultat du föredrar. Färgen hittar du så klart också på Byggmax.se.

Hållbarhet med fönster i aluminium från Byggmax

Aluminiumbeklädda träfönster är både lättare och billigare än du tror att sätta in. Ett smart val som håller i längden.

Läs mer
Filtrera

7 träffar

Sortera på