Aluminiumbeklädda träfönster

Letar du fönster av aluminium köper du det enkelt på Byggmax – alltid till bästa pris. Hos kan du alltid vara säker på att du gjort en bra affär i ett smidigt och tryggt köp.

Aluminiumfönster från Byggmax

Aluminiumbeklädda träfönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. På Byggmax får du inte bara hjälp att hitta, utan även tips om du vill sätta in vridfönster helt på egen hand. Se efter i vårt stora sortiment av fönster av trä och aluminium för att hitta just det du söker till ditt hem.

 

Så monterar du aluminiumbeklädda träfönster billigt

Många av oss har suttit och väntat på hantverkare som inte hör av sig? Vi på Byggmax vill inspirera alla hemmafixare och renoveringsproffs att ta steget och våga förverkliga dina projekt och renoveringar. Aluminiumbeklädda träfönster är i längden ett bra alternativ för den som är ekonomiskt lagd då de har bättre hållbarhet än vanliga träfönster. Ett sidohängt aluminiumfönster ger ett klassiskt utseende. Se då till att karmen är i bra skick och att den är stabilt monterad. För att fylla utrymmet mellan fönster och vägg kan du använda något som kallas mineralull. Kom gärna in till Byggmax och få tips om hur du lyckas med ditt fönsterprojekt samt billiga aluminiumfönster. Hos oss kan du måttanpassa dina aluminiumfönster. Kolla även in byggprojektet montera fönster.

 

Roligare och billigare att göra det själv

Det finns tydliga fördelar med att välja träfönster i aluminium. Eftersom de håller betydligt längre behöver du sällan byta ut dem. Särskilt bra är de om du bor någonstans där det ofta blåser eller regnar. De kan också vara ett bra val för stugor och friggebodar. En annan fördel är att de inte kräver mycket underhåll. Det enda du behöver göra är att vaxa aluminiumprofilerna då och då men det är ett arbete som är snabbt avklarat. Insidan, som är av trä, kan putsas, oljas eller målas för att uppnå det resultat du föredrar.

 

Få lång hållbarhet med aluminiumbeklädda träfönster från Byggmax

Aluminiumbeklädda träfönster är både lättare och billigare än du tror att sätta in. Ett smart val som håller i längden.

3 artiklar

3 artiklar