Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Drevremsa
Framtidens isolering är här. Glasull från Knauf är flexibelt, lätt, brandsäkert, har hög rivhållfasthet och kan användas både i golv, vägg och tak. Mycket mjukare och lättare att handskas med jämfört med konventionell mineralull och helt luktfri. Den är lätt att hantera, skära och installera – perfekt för dig som bygger själv.

Smal remsa av glasull som passar för tätning runt fönster, dörrar och andra byggnadselement.

Miljö

Space Slab är fri från klorflourkarboner och klorflourkolväten och utgör inte något känt miljöhot. Tillverkningen har låg påverkan på miljön och klassificeras som ej nedbrytande på ozonlagret och påverkar inte heller global uppvärmning. Läs om Knaufs ECOSE® Technology nedan.*

Fakta

Tjocklek: 25 mm
Värmeledning/lambda: 0,037 W/mK
Värmemotstånd: 0,65 m2K/W
Bredd: 60 mm
Längd: 20000 mm
Räcker till: 20 meter/rulle
Rullar/förpackning: 18
Brandklass: Euroklass A1 till EN ISO 13501-1

* ECOSE® Technology

Knauf Insulation mineralullsprodukter med ECOSE® Technology använder en revolutionerande, biobaserad, formaldehydfri bindemedelsteknologi, baserad på snabbt förnyelsebara växtbaserade råmaterial istället för petrokemiska. Det reducerar energianvändningen i produktionsprocesen och ger produkten en unik miljömässig hållbarhet. Teknologin har blivit utvecklad för Knauf Insulations glas- och stenullsprodukter och ger ännu bättre miljömässig hållbarhet utan att det påverkar termiska-, akustiska-, eller brandegenskaper. Isoleringsprodukter med ECOSE® Technology innehåller inga syntetiska färgämnen, den bruna färgen är helt naturlig.

SNABBA FAKTA

Leverantörens artikelnummer 425839

Fler produkter i samma kategori