Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Billiga PVC-fönster online

PVC fönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Investera i dina nya fasta fönster hos oss. Här hittar du dessutom allt du behöver för att klara arbetet själv.

Investera för framtiden
Att byta till PVC fönster är en investering för framtiden. Med hjälp av enkla verktyg så som stämjärn, hammare och skruvmejsel kan du plocka bort dina gamla fönster och ge plats för nya. Var noga med att måtten, väggens tjocklek och fönsterkarmens djup alltid stämmer överens. Att byta ett runt fönster kan låta krångligare men är i själv verket precis lika smidigt gjort. Känner du dig osäker? Oroa dig inte, hos oss kan du få både råd och hitta rätt verktyg för att komma vidare med ditt projekt.

Byt dina fönster själv
När det är dags att byta fönster finns det flera saker att överväga. Du vill hitta det fönster som är mest effektivt, prisvärt och samtidigt estetiskt tilltalande. Att investera i PVC fönster garanterar ett smidigare underhåll. Fönster av den här sorten kräver ingen framtida slipning eller målning och materialet påverkas varken av väder, vind, fukt eller röta. De är dessutom billigare än trä- eller aluminiumfönster. Fler och fler har noterat fördelarna med dessa fönster och populariteten ökar stadigt. Om du också känner dig redo att slippa krångligt underhåll är det här fönstren för dig. På så vis kan du lägga mer energi på andra delar av ditt hem.

Slipp underhålla fönstren med PVC-fönster från Byggmax
Att byta till PVC fönster garanterar att du slipper krångel med underhåll och målning i framtiden. Det är en investering som sparar tid såväl som pengar.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Höjd (dm)
Bredd (dm)
U-värde
Antal lufter
Hängning
Pris
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.