Takfönster

Takfönster från Byggmax stora fönstersortiment. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och till ett bra pris. Inga fönster – inget riktigt hem. Med hjälp av fönster släpper vi in både ljus och liv och med takfönster får du in ljus från både väggar och tak. Ska du byta ut de takfönster du redan har, köpa nya eller renovera dina nuvarande? Oavsett vilket så kan Byggmax hjälpa dig. Köpa takfönster gör du på Byggmax!


Takfönster är husets kontakt med omvärlden

Oavsett vad du vill ha för fönsterdesign eller material på dina takfönster kan du vända dig till Byggmax. Vi kan fönster och vet att det är viktigt med både form och funktion. Förutom att det är viktigt att få in ljus i huset är det även viktigt att tänka på husets värmeisolerande förmåga. När du installerar 3-glasfönster får du enkelt ned uppvärmningskostnaderna om du har färre antal glas i dagsläget.

 

Hur tvättar man takfönster?

Dra dig inte för att skaffa takfönster bara för att det verkar jobbigt med  fönstertvätten. Det kan verka krångligt med takfönster eftersom de kan vara svåra att nå, men med rätt verktyg är det lika enkelt som med vanliga väggfönster. Vi har fönstertvätt samt handverktyg och redskap som kan behövas vid fönstertvätten.

 

Byggmax är proffs på fönster

På Byggmax kan du köpa måttbeställda fönster för att du ska kunna hitta exakt det du vill ha. Vi har måttanpassade träfönster och måttapassade aluminiumfönster. Vad du än behöver så vill vi hjälpa dig att förverkliga dina fönsterdrömmar. Är du på jakt efter takfönster platt tak så ta en titt bland våra produkter tills du hittar vad du söker.


Hitta billiga takfönster hos Byggmax

Hos Byggmax finns fönster tak i många olika utföranden till ett riktigt bra pris. Maxa ditt hus ljusinsläpp med ett riktigt snyggt takfönster. Fråga oss om råd om du är osäker på något.

Läs mer
Filtrera

13 träffar

Sortera på
Takfönster Pivåhängt Solo 2 Velux
Velux
Finns i flera utföranden
5 959  kr /st
Takfönsterkupol Klarglas Velux
Velux
Finns i flera utföranden
5 779  kr /st
Plisségardin Velux
Velux
Finns i flera utföranden
2 709  kr /st
Markis för Takfönsterkupol Velux
Velux
Finns i flera utföranden
2 979  kr /st
Takfönster Topp och pivåhängt Solo 2 Velux
Velux
Finns i flera utföranden
8 009  kr /st
Installationspaket Active Velux
Velux
Styr dina takfönster direkt från din smartphone
2 519  kr /st
Mörkläggningsgardin Velux
Velux
Finns i flera utföranden
2 809  kr /st
Takfönster Pivåhängt Solo 7 Velux
Velux
Finns i flera utföranden
8 199  kr /st
Takfönster Topp och pivåhängt Solo 7 Velux
Velux
Finns i flera utföranden
10 279  kr /st
Takfönsterkupol Öppningsbar Klarglas Velux
Velux
Finns i flera utföranden
11 179  kr /st
Mörkläggningsplissé Velux
Velux
Finns i flera utföranden
3 019  kr