Takfönster

Takfönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Inga fönster – inget riktigt hem. Med hjälp av fönster släpper vi in både ljus och liv och med takfönster får du in ljus från både väggar och tak. Ska du byta ut de takfönster du redan har, köpa nya eller renovera dina nuvarande? Oavsett vilket så kan Byggmax hjälpa dig. Köpa takfönster gör du på Byggmax!


Fönstren är husets kontakt med omvärlden

Oavsett vad du vill ha för fönsterdesign eller material kan du vända dig till Byggmax. Vi kan fönster och vet att det är viktigt med både form och funktion. Det är viktigt att få in ljus i huset men det är även viktigt att tänka på husets värmeisolerande förmåga.  När du installerar 3-glasfönster får du enkelt ned uppvärmningskostnaderna om du har färre antal glas i dagsläget.

 

Hur tvättar man takfönster?

En del tycker att det verkar krångligt med takfönster eftersom de kan vara svåra att nå, men med rätt verktyg är det lika enkelt som med vanliga väggfönster. Vi har fönstertvätt samt handverktyg och redskap som kan behövas vid fönstertvätten.

 

Byggmax är proffs på fönster

På Byggmax kan du köpa måttbeställda fönster för att du ska kunna hitta exakt det du vill ha. Vi har måttanpassade träfönster och måttapassade aluminiumfönster. Vad du än behöver så vill vi hjälpa dig att förverkliga dina fönsterdrömmar. Är du på jakt efter takfönster platt tak så ta en titt bland våra produkter tills du hittar vad du söker.


Hitta billiga takfönster hos Byggmax

Hos Byggmax finns fönster tak i många olika utföranden till ett riktigt bra pris. Maxa ditt hus ljusinsläppmed ett riktigt snyggt takfönster. Fråga oss om råd om du är osäker på något.

23 artiklar

 1. Betjäninsstång teleskopisk Velux
  1,2-1,8m
  Betjäninsstång teleskopisk Velux
  359   kr /st
 2. Gardinadapter Velux
  Till Mörkläggningsgardin Manuell
  Gardinadapter Velux
  79   kr /st
 3. Installationspaket Active Velux
  Styr dina takfönster direkt från din smartphone
  Installationspaket Active Velux
  2519   kr /st

23 artiklar