Träfönster

Träfönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du fönster i många olika utföranden. Vi har till exempel råglasfönster som förhindrar oönskad insyn samt fönster i många andra snygga modeller eller helt obehandlade fönster.


Snygga fönster lyfter din bostad

Praktiska och snygga fönster gör mycket för både bostadens funktion, ljusinsläpp och utseende. Hos oss på Byggmax kan du hitta fönster i trä i många olika modeller. Ett vridfönster gör att man mycket smidigt kan putsa utsidan på fönstret utan att behöva klättra på stegar och stolar. Om du är ute efter ett klassiskt utseende på dina fönster kan du ta en titt på vårt stora sortiment av sidohängda fönster. Dessa finns både behandlade och obehandlade. Om du vill ge ditt hus extra karaktär kan ett runt eller halvmåneformat fönster vara ett bra val. De här fönstren passar speciellt bra där utrymmet kanske inte är så stort men där du ändå vill ha ett ljusinsläpp. Även på farstukvisten gör de sig utmärkt.


Välj rätt fönster

När du ska köpa träfönster är det inte bara utseendet som spelar roll. Det är även bra att tänka på energiaspekten. Om du väljer rätt fönster kan du faktiskt spara en del pengar på uppvärmningen. Det är till exempel bra att titta på fönstrets G-värde. G-värdet står för hur mycket av solens värme som kan tränga in genom fönstret och på så sätt ge uppvärmning till byggnaden. Ju högre G-värde man väljer, ju mer solenergi kan man få gratis. Även U-värdet är viktigt att titta på. Det står för fönstrets värmemotstånd och hur bra det håller värme kvar inomhus. Här är en låg siffra bättre. Kom också ihåg att titta på vårt sortiment av fönstertillbehör såsom fönsterbleck och fönsterbänkar.

Hur byter man fönster?

Om du vill veta hur man byter fönster rekommenderar vi våran gör-det-själv-guide Byta fönster


Hur länge håller träfönster och hur underhåller man dem?

Det finns många fördelar med att välja träfönster. En av fördelarna är att det är lätt att underhålla och renovera själv så att det håller nästan hur länge som helst. Med rätt skötsel kan ett träfönster hålla över hundra år! Trä är dessutom klimatsmart och kan återvinnas.


Hitta billiga träfönster hos Byggmax

Hos Byggmax finns träfönster i många olika utföranden till ett riktigt bra pris. Billiga träfönster hittar du på Byggmax. Passa på att lyfta din bostad med ett riktigt snyggt fönster.

 

19 artiklar

19 artiklar