Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Produkten du försökte nå finns inte längre i vårt sortiment.

Nedan presenteras flera produkter som tillhör samma kategori som den sökta produkten

Markdukar

Markdukar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har kvalitativ markduk i flera varianter, allt för att du ska hitta den som passar ditt projekt allra bäst.

Markduk skyddar ditt bygge
Markduk hjälper till att skydda din konstruktion. Våra markdukar har hög vattengenomsläppning och hindrar finkornigt material från att tränga upp i din konstruktion vid dränering. Bland våra dukar för mark hittar du varianter som är för olika användningsområden. Vi har till exempel markduk i fiber eller så kallad geotextil. Denna hindrar din dränering från att slamma igen. Vi har också fiberduk avsedd speciellt för markarbeten. Den hjälper dig att separera olika typer av jordmaterial och grus men släpper samtidigt igenom fukt. Om du har frågor kring vilken markduk du ska använda till ditt projekt hjälper vi dig gärna. Med våra pålitliga varor och vår kunskap får du en konstruktion som håller länge.

Utmärkt vid trädgårdsanläggning
När du ska anlägga en trädgård kan markduk vara till stor hjälp. Den fungerar bra att använda vid till exempel terrasseringar eller när du ska anlägga en damm eller gång. Den fungerar också bra som erosionsskydd. Våra markdukar finns i olika bärighetsklasser. Dessa klasser passar till olika ändamål. Bärighetsklass nummer tre passar till exempel utmärkt för att hålla ogräs borta medan bärighetsklass nummer fem är perfekt för de mer krävande projekten. Som du säkert förstått är markduk ett mångsidigt material som både kan skydda ditt hus eller vara en praktiskt lösning i trädgården när du vill slippa ogräs och avskilja olika material som grus och jord.

Billiga markdukar hos Byggmax
Hos Byggmax hittar du flera olika varianter av billiga och kvalitativa markdukar. Om du har frågor om vilken markduk du behöver till ditt projekt hjälper vi dig gärna.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Pris
Bredd (m)
Längd (m)
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.