Glidregelsjärn

60st med skruv och bits, 2pkt per stuga
Artikelnummer: 662001
Vikt: 8
Om du ska tilläggsisolera din stuga är det viktigt att tänka på sättningen och inte låsa väggarna med statiska reglar. Man använder sig av så kallade ”glidreglar”. Med glidregelsjärn blir monteringen mycket enkel.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
10-15 vardagar
595 00 kr /st
st
= 1,00 st
Glidregelsjärn
Om du ska tilläggsisolera din stuga är det viktigt att tänka på sättningen och inte låsa väggarna med statiska reglar, då väggarna ofta sjunker cirka 2-2,5% under första tiden. Man använder sig av så kallade ”glidreglar”. Med glidregelsjärn blir monteringen mycket enkel.

I förpackningen ingår 60 stycken glidregelsjärn med skruv och torkbits till din skruvdragare. Du behöver ett glidbeslag per meter regel. Ca två förpackningar per stuga.

Montering

Fäst glidregelsjärnet med en skruv i överkant på regeln och med två skruvar i en av väggstockarna. Lämna några cm mellanrum mellan regel och tak. Regeln kan fästas direkt i nedersta stockvarvet.
Om man inte tar hänsyn till en korrekt sättning kommer väggarna att hänga på innerväggsreglarna vilket kan medföra att det uppstår sprickor mellan väggplankorna. Detta kan i sin tur leda till att plankorna vrider sig.
Du kan även lägga på en isolering utifrån, då är principen med de olika lagren den samma.

Bredden (Yttermått) är 43 mm på den del med 4 hål och 32 mm på den del med spåret. Spåret är 75 mm långt.
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Varumärke Polhus