Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Designgolv Neo Ek:

Varuinformation

Designgolv Neo Ek
NEO är en ny generation golv som förenar de fantastiska egenskaperna hos materialen vinyl och laminat. Kombinationen ger dig ett vattentåligt, robust och även miljövänligt golv. NEO både ser ut och känns som ett laminatgolv och finns som trä eller sten-imitation där båda varianter är slående lika äkta vara. Kärnan består av CSF, ett nytt material som möjliggör ett helt ekologiskt golv!

Designgolv Eco Ek är ett naturtroget golv i en varm ekfärg. Denna kulör passar utmärkt till både ljusare och mörkare väggar. Golvet är lämpligt att lägga i både lättare kommersiella miljöer och i de flesta rum i hemmet: hall, kök, vardagsrum, sovrum och korridorer. Fungerar även bra på en gästtoalett som inte är våtrum. 15 års garanti.

Vattentåligt och miljövänligt

Golvskivorna är tillverkade av ett kompositmaterial bestående av polypropylen och träfibrer vilket gör att de inte kan svälla. Materialet räknas som biomaterial och är temperaturbeständigt och till 100 % återvinningsbart. Golvet är helt fritt från PVC, klor, formaldehyd, mjukgörare och tungmetaller. Motståndskraftigt mot UV-ljus tack vare ytbehandling med fyra lager Sealtec som även gör att golvytan blir halkfri och känns varm mot foten. Den låga vikten minskar utsläpp från transporter.

Enkelt att lägga

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning. Golvet är tunt och kan till och med skäras med mattkniv. Eftersom golvet är tunt är det viktigt att underlaget är absolut slätt. Golvet läggs med särskild underlagsfoam av XPS vilket gör det tystare än konventionella laminatgolv. Fungerar bra ihop med golvvärme och går ofta utmärkt att använda som nytt ytskikt på befintligt golv. Golvet läggs inomhus och i andra uppvärmda utrymmen där ett stabilt underlag krävs.

Många fördelar

- Lätt att kapa och lägga
- Slitstarkt
- Vattentåligt
- Miljövänligt
- Mjukt
- Lättstädat

SNABBA FAKTA

Antal kvm per paket 2,454 m2
Antal stavar 1
Antal/förpackning 14
Bredd 173 mm
Garantitid 15 år
Imitation Ek
Klicksystem Klick
Kvalitetsklass AC4/Klass 32
Leverantörens artikelnummer 38151
Längd 1290 mm
Nyans Halvmörk
Tjocklek 4,5 mm

Fler produkter i samma kategori