Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Klinker Terass 30x30:

Varuinformation

Klinker Terass 30x30
En brun klinkerplatta i storleken 30x30 cm. Denna klinkerplatta är speciellt anpassad för inom- utomhus terasser men passar även såväl i badrum som kök, éntre, offentliga miljöer samt grovkök med högre slitage.

Eftersom klinker är en naturprodukt kan färgnyans skilja sig mellan de olika tillverkningsomgångarna. Var därför noga med att kontrollera batchnumret på paketen.

Allmän information

Klinkerplattor består av en bränd keramisk platta av lera. Den största skillnaden mellan klinker och kakel är att tätheten är avsevärt högre i klinkerplattan jämfört med kakelplattan. Det gör att klinkerplattan har bättre hållfasthetsegenskaper samt större beständighet mot olika påverkningar som avnötning, frost, kemikalier etc. Vattenabsorptionen* ligger runt 0,5 - 2%.

*Förhållandet mellan vikten av den största mängd vatten, som ett keramiskt material under visst tryck och viss tid kan uppta, och materialets vikt i torrt tillstånd; fuktkvoten anges i procent
Klinker är något som används företrädesvis för beklädnad av golv men fungerar även att användas på väggar, terrassgolv samt utvändiga trappor. Den höga hållfastheten hos klinkerplattan gör att den kan stå emot kyla/frost samt värme så som exempelvis golvvärme.

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Användningsområde Inomhus/Utomhus
Bredd 30 cm
Färg Brun
Halkdämpande Ja
Halkskydd R10
Kan hämtas i butik Ja
Leverantörens artikelnummer 6751000
Längd 30 cm
Paketvikt 17 kg
Varumärke Cersanit

Fler produkter i samma kategori