Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Laminatgolv Ek Latte XL:

Varuinformation

Laminatgolv Ek Latte XL
Ek Latte XL är ett vackert, slitstarkt laminatgolv med extra breda brädor. Golvet har varma nyansvariationer som skapar dynamik till ditt nya golv. Brädorna har fasningar längs alla sidor och en yta med polerade porer som ger en behaglig känsla att gå på. De breda golvbrädorna är i plankformat och ger ett exklusivt, enhetligt intryck och det stora formatet snabbar även på golvläggningen.


Golvbrädornas mått: 1286 x 282 x 8,0 mm

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Beställ golvprov

Köp hem ett eller flera golvprov för att i lugn och ro bestämma vad som passar bäst i ditt hem. Klicka här för att beställa.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Antal kvm per paket 2,18
Antal stavar 1
Bredd 282 mm
Imitation Ek
Klicksystem Klick
Kvalitetsklass AC4/Klass 32
Leverantörens artikelnummer 30023
Längd 1286 mm
Tjocklek 8 mm
Varumärke Classen

Fler produkter i samma kategori