Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Laminatgolv Listone Beauty:

Varuinformation

Laminatgolv Listone Beauty
Ge ditt rum ett modernt intryck med laminatgolv Listone Beauty. Ett snyggt golv som har ett levande utseende med trästavar i olika ljusa och mörka nyanser. Golvet är 7 mm tjockt och är mycket enkelt att lägga och du får snabbt ett högklassigt resultat.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 3 vilket gör det tåligt nog för utrymmen med mycket slitage, som till exempel entréer, lekrum och kök. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Laminatgolv Listone Beauty är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

SNABBA FAKTA

Antal kvm per paket 2,25
Bredd 194 mm
Garantitid 10 år
Klicksystem Klick
Kvalitetsklass AC3/Klass 31
Leverantörens artikelnummer 65102
Längd 1286 mm
Nyans Halvmörk
Paketvikt 15 kg
Tjocklek 7 mm
Varumärke Classen

Fler produkter i samma kategori