Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Laminatgolv Lodge Pine 1-stav:

Varuinformation

Laminatgolv Lodge Pine 1-stav
Lodge Pine är ett ljust och fint laminatgolv som efterliknar ett klassiskt furugolv i plankformat. Ett golv som aldrig blir omodernt, klarar av hårt slitage och kommer hålla år efter år. Golvet är 10 mm tjockt med en bas av miljövänlig HDF.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabb golvläggning med Klick-system

Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

SNABBA FAKTA

Antal stavar 1
Bredd 193 mm
Imitation Furu
Klicksystem Klick
Kvalitetsklass Klass 33
Leverantörens artikelnummer 13953
Längd 1380 mm
Nyans Ljus
Paketvikt 15 kg
Tjocklek 10 mm

Fler produkter i samma kategori