Eltjänster

Är du på jakt efter en pålitlig elektriker kan du sluta leta nu. Proffsbyggt erbjuder noga utvalda elektriker som utför allt från installation av elcentral till byte av strömbrytare. Byggmax står för garantin och du slipper jaga offerter.

Elinstallation Badrum
Köpt ny tvättmaskin eller funderar på att flytta om i badrummet? Här finns smidiga tjänster för hjälp att fixa med el i badrummet som hjälper dig med installation/anslutning av tvättmaskin och torktumlare samt badrumsskåp med belysning. Gör det enkelt att fixa till ditt badrum precis som du drömt med våra hantverkartjänster!

Elinstallation kök & rum
Våra tjänster och elektriker gör det enkelt att fixa installation av eluttag/eldosa, el-element, belysning överallt i hemmet samt fixar installation/anslutning av diskmaskin, ugn & köksfläkt till köket. Vi gör det enkelt att byta eller justera om i hemmet till fast pris & glöm inte att du även hittar tjänster för köksmontering här om du vill installera eller riva t.ex. skåp och kakel.

installation av elcentral & jordfelsbrytare
Med våra tjänster gör vi det enkelt för dig där hemma att få hjälp att byta eller installera elcentral & jordfelsbrytare samt fixa med kabelläggning och montering/installation av vägguttag/eluttag, det har aldrig varit enklare att fixa med el hemma än med Proffsbyggt!

Vi jobbar på att kunna erbjuda eltjänster på alla orter i Sverige. Visar det tomt nedan betyder det att det för tillfället inte finns på den ort du valt.
OBS: Befintliga installationer förutsätts vara fackmannamässigt utförda så nya installationer kan anslutas.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.