Textilplattor

Ett golv av textilplattor ger både en varm och behaglig känsla samtidigt som det är tåligt och funktionellt. Med lätthanterliga textilplattor får du snabbt och enkelt ett nytt golv som kommer att ge rummet ett lyft. Hitta passande textilplattor för just ditt hem hos oss på Byggmax.

Textilplattor ger ett golv med flera fördelar

Ett golv av textilplattor kommer med flera fördelar mer än att det är skönt att gå på. Textilplattor går för det första snabbt att lägga och är mer lätthanterliga än en heltäckningsmatta. Det enda du behöver för läggningen är en mattkniv och dubbelhäftande tejp. Du kan även lägga golvvärme under dina textilplattor. Resultatet blir ett mjukt och varmt golv som ger ett ombonat intryck och har en ljuddämpande effekt. Att ha golv med textilplattor gör dessutom att dammet inte virvlar runt och lägger sig på möbler utan kan enkelt dammsugas upp. För mindre fläckar behöver du endast badda med rengöringsmedel och vatten. Skulle textilplattorna förstöras kan du byta ut dem. Ett tips är att spara några textilplattor så du är redo om olyckan är framme. Med textilplattor får du helt enkelt samma sorts känsla som du får av en heltäckningsmatta med den skillnaden att mattan består av flera olika bitar och är lättare att underhålla.

Var kan du lägga textilplattor?

Textilplattor passar att lägga i många olika rum i hemmet. Du kan antingen lägga många textilplattor till ett helt golv eller några stycken i ett avgränsat område. Hemmakontoret, garderoben och källaren är populära rum för textilplattor. På Byggmax har vi textilplattor i syntetiskt material som tål att läggas i källarutrymmen med betonggolv. I lekrummet är det också mycket uppskattat att ha textilplattor. Den ljuddämpande effekten bidrar nämligen till en mer harmonisk ljudnivå i hemmet. Textilplattorna skyddar dessutom underlaget mot leksakerna som dras över golvet. Eftersom golvet är väldigt tåligt använder många arbetsplatser textilgolv, och i vårt sortiment har vi textilplattor godkända för detta. Textilplattor är däremot inte lämpligt i badrum och andra våtrum. Kontakta oss gärna om du behöver tips och råd kring läggning av textilplattor.

Köp textilplattor till bra pris hos Byggmax

Textilplattor ger ett golv som är fint, skönt att gå på och lätt att hålla i gott skick. På Byggmax har vi textilplattor i olika färger till bra pris. Gör din beställning av textilplattor tryggt och bekvämt från vår hemsida idag.

Läs mer
Filtrera

4 träffar

Sortera på
Fibertrone
Mörkgrå, flera storlekar
289  kr /m2
Fibertrone
Antracit, flera storlekar
289  kr /m2
Fibertrone
Grå, flera storlekar
289  kr /m2
Fibertrone
Mörkblå, flera storlekar
289  kr /m2