Smart belysning

Smart belysning är en typ av belysningssystem som är anslutet till Internet och kan styras och automatiseras med hjälp av mobilen eller en fjärrkontroll. Smart belysning passar dig som vill ha ökad flexibilitet och kontroll över dina belysningsinställningar - var du än befinner dig.

Justera och ställ in belysning precis som du vill

Med hjälp av smart belysning kan du lätt justera ljusstyrka, färgtemperatur och färg för att skapa olika stämningar och atmosfärer. Smart belysning kan också användas för schemaläggning, rörelsedetektering och fjärråtkomst, vilket gör det möjligt att slå på eller av belysningen och ändra inställningar även när du inte är hemma.

Koppla samman din smarta belysning med andra smarta hem-enheter

Smart belysning kan också integreras med andra smarta hem-enheter och system. Den kan också integreras med säkerhetssystem för att efterlikna närvaro när ingen är hemma. Det kan också kopplas ihop med andra smarta enheter för att skapa automatiska händelser som att tända lamporna eller att låsa upp dörren. Det finns många fördelar med smart belysning. Det är både bekvämt, flexibelt, miljösmart och praktiskt. Prova du också!

Köp smart belysning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av smart belysning. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vad som passar just dig.

Filtrera

24 träffar

Sortera på
WiZ
1 233  kr
WiZ
Finns i flera utföranden
Från 666  kr
WiZ
855  kr
WiZ
Finns i flera utföranden
Från 945  kr
WiZ
Finns i flera utföranden
Från 189  kr
WiZ
180  kr
WiZ
Finns med olika antal
Från 477  kr
Philips
440  kr
WiZ
Finns med olika antal
Från 579  kr
WiZ
Finns med olika antal
Från 162  kr