Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Kylskåp K 7175 V Cylinda
Dags att införskaffa nytt kylskåp Det här snygga kylskåpet från Cylinda är utrustad med flera praktiska och smarta funktioner! Vad sägs om en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längre, och en fläkt för jämn kylning av matvarorna. Hur bra är inte det

Kylskåpet är utrustad med utdragbara hyllor av säkerhetsglas och kromad flaskhylla i fullbredd. I inredningen här även en stor grönsakslåda till, med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längre. Kylen är dessutom utrustad med en fläkt för en jämn kylning av alla de matvaror som gott får plats i kylskåpet med en nettovolym på 324 liter. Om du själv vill reglera temperaturen finns funktioner som elektronisk styrning som ger en enkel reglering av temperaturen. För en effektiv belysning är skåpet utrustat med en hållbar LED-belysning. Dörren har ett stabilt metallhandtag och är dessutom omhängningsbar, vilket innebär att du kan anpassa dörrhängningen efter vad som passar bäst i just ditt kök.

Överskåp i samma design som kylskåpet finns som tillbehör. Modellen K 7175 är samdesignad med frysskåpet F 7175N och passar därför bra ihop.

Funktioner

• Snabbinkylning
• Belysning med LED
• Omhängningsbar dörr
• Elektroniskt styrd panel

Teknisk data

Klimatklass: SN-T
Energiklass: A++
Energiförbrukning: 110kWh/år
Ljudnivå: 39 dB(A) re 1 pW
Effektklass: 0.09 kW
Sladdlängd: 2.3 m
Nettovolym: 324 l.

Kylning

Elektroniken blir alltmer avancerad på kylar och frysar. Digitala termometrar på utsidan har blivit vanliga finesser, liksom funktioner för snabbinkylning av skåpet. Kylar med dynamisk inkylning håller en jämn temperatur i hela skåpet, vilket är en stor fördel för den som fyller kylen ofta och gärna. I vissa fall finns också en nollzon, en zon där temperaturen är riktigt låg. Där kan alla varma produkter ställas för effektiv kylning. Snabbkylning, dynamisk kylning och nollzon.

Miljö

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

SNABBA FAKTA

Bredd 60 cm
Energiklass A++
Färg Vit
Höjd 176 cm
Leverantörens artikelnummer 9101449
Längd 65 cm
Varumärke Cylinda

Fler produkter i samma kategori