Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Spisfläkt Cylinda Orion Trend
Orion Trend är en designkupa utförd i vertikalmontage med glasfront, soft touch-styrning och fyra fläkthastigheter. Den är utrustad med en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning, metalltrådsfilter, timerfunktion och halogenbelysning för en bra belysning. Kolfilter finns som tillbehör.

Bredd: 900 mm
Höjd: 800-1260 mm
Montering för köksö: Nej

Välja köksfläkt

Fläktens eller kåpans design och utseende är viktig för att helhetsintrycket i ditt kök ska bli så bra som möjligt, men det finns en del annat du också bör tänka på när du ska köpa köksfläkt.

Viktigast är fläktens kapacitet att leda bort oset från matlagningen. Enligt boverkets regler ska fläkten som monteras klara av att rensa bort minst 75 % av matoset från luften. Du bör fråga din bostadsrättsförening eller hyresrättsförening vilka regler som gäller innan du köper fläkt. Det är dessutom fördelaktigt om fläkten är så tyst som möjligt utan att för den sakens skull påverka effektiviteten. Måtten på köksfläkten måste såklart också vara korrekta och bredden på fläktkåpan bör vara anpassad efter bredden på spisen. Att fläkten ska vara lätt att rengöra från fett och damm är ännu en viktig egenskap att ta hänsyn till vid val av köksfläkt.

SNABBA FAKTA

Bredd 900 mm
Djup 440 mm
Energiklass B
Färg Rostfritt stål
Leverantörens artikelnummer 9004330
Varumärke Cylinda

Fler produkter i samma kategori