Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
Skickas inom: 3-5 vardagar
Skickas inom: 3-5 vardagar
Visa alla varianter

Varuinformation

Spisfläkt F240-10
F240-10 är en fläkt lämpad för lägenheter. Fläkten samarbetar med den centrala ventilationen och förbättrar därmed luftkvaliteten i hela lägenheten. Den har tre fläkthastigheter, effektiv lysrörsbelysning, polyesterfilter, en kraftfull fläktmotor för stor osupptagning och EasyClean-funktion för en lättare rengöring av fläkten. Kan monteras fritt på vägg, mellan överskåp eller under köksskåp i kombination med exempelvis kryddhylla.

Montering för köksö: Nej

Välja köksfläkt

Fläktens design och utseende är viktig för att helhetsintrycket i ditt kök ska bli så bra som möjligt, men det finns en del annat du också bör tänka på när du ska köpa köksfläkt.

Viktigast är fläktens kapacitet att leda bort oset från matlagningen. Enligt boverkets regler ska fläkten som monteras klara av att rensa bort minst 75 % av matoset från luften. Du bör fråga din bostadsrättsförening eller hyresrättsförening vilka regler som gäller innan du köper fläkt. Det är dessutom fördelaktigt om fläkten är så tyst som möjligt utan att för den sakens skull påverka effektiviteten. Måtten på köksfläkten måste såklart också vara korrekta och bredden på fläktkåpan bör vara anpassad efter bredden på spisen. Att fläkten ska vara lätt att rengöra från fett och damm är ännu en viktig egenskap att ta hänsyn till vid val av köksfläkt.

SNABBA FAKTA

Bredd 598 mm
Djup 505 mm
Färg Vit
Leverantörens artikelnummer 9094151
Varumärke Cylinda

Fler produkter i samma kategori