Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Spis Cylinda S 7554-1 E
S 7554E är en vredstyrd spis med med många praktiska funktioner för en lyckad matlagning. Den är bland annat utrustad med funktioner som grill, upptining och över- och undervärme. Andra smarta funktioner är lågtemperaturstekning och möjlighet till en ugnstemperatur upp till 300°C. Dessutom har den ångrengöring, för en lättare rengöring i ugnen, 3-glas ugnslucka för svalare glas och förvaringslåda med ett extra "dolt" fack för smart förvaring av ugnsplåtar. Ugnsplåtarna ligger på stabila stegar som även kan tas bort för rengöring. Spisen är extra justerbar i höjd och djup för att passa i ditt kök.

Miljövänlig och enkel rengöring

Spisen är utrustad med funktionen SteamClean som gör det enkelt att rengöra ugnen på ett miljövänligare sätt. Placera en skål med 0,25 liter vatten längst ned i ugnen och stäng luckan. Sätt ugnen på 50 grader och vrid funktionsvredet till läge ”undervärme”. Värm ugnen i ca 30 minuter. Öppna sedan ugnsluckan och rengör ugnen med en trasa eller tvättsvamp som doppas i varmt vatten med lite diskmedel i.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 400 V
Filtreringsbredd: 55 cm
Ugnsvolym: 72 liter
Höjd: 85-94 cm

SNABBA FAKTA

Bredd 547 mm
Djup 600 mm
Energiklass A
Färg Vit
Leverantörens artikelnummer 9001471
Varumärke Cylinda

Fler produkter i samma kategori

Endast online
Skickas inom: 3-6 vardagar
Produktblad