Byggmax kundtjänst

Välkommen till Byggmax kundtjänst! Här hjälper vi dig med allt mellan himmel och jord. Har du en fråga så ska du inte tveka att höra av dig, men via kategorierna i Vanliga frågor och svar har vi besvarat de vanligaste frågorna vi brukar få. Hjälper inte de svaren är det bara att skicka in ditt ärende till oss digitalt i nedan formulär, ringa eller mejla oss så hjälper vi dig så fort vi kan! 

Kundtjänst har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med information om vilka längder på virke som finns tillgängligt i de olika butikerna. Det är inte heller hit du ringer för att få snickartips till altanen. Men annars så hjälper vi dig med det mesta. Slå en pling så hörs vi!


Kontakta oss

Skicka in ditt ärende

För att snabbt och enkelt kunna hantera ditt ärende behöver vi veta vad du vill ha hjälp med. Skriv en så utförlig beskrivning som möjligt. För att vi lätt ska kunna höra av oss till dig behöver vi även dina kontaktuppgifter. Vi svarar inom 48 timmar på helgfria vardagar. Har du kontaktat oss men inte fått svar? Då väntar vi nog på svar från en leverantör. Ring oss så tittar vi på ditt ärende.

Formuläret kommer snart

Ring Byggmax Kundtjänst

Kundtjänsten har öppet helgfria vardagar 08-17. Vi har flera goa och glada kundtjänstmedarbetere som praktiskt taget bara väntar på att du ska slå en pling. Så om du undrar över något, slå en pling till: 0771-89 00 89

Samtalet kostar som ett lokalsamtal.
Vi hörs!

Mejla Byggmax Kundtjänst

Är du inte den som gillar att prata i telefon, fylla i ett formulär på internet eller har du helt enkelt inte tid? Då kan du mejla dina frågor till kundtjanst@byggmax.se. Vi har för avsikt att svara på alla mejl inom 48 timmar från att det kommit in.

Skicka brev

Slutligen så finns det ju de som behöver skicka någonting till oss. Det kan vara en fin hälsning, synpunkter eller kanske ett paket med något roligt innehåll. Vad det än är som du behöver skicka så använder du följande adress:

Byggmax - Kundtjänst
Annedalsvägen 9
227 64 Lund


Byggmax huvudkontor

Om du redan innan ditt samtal vet att din fråga måste besvaras av någon som jobbar på Byggmax huvudkontor så kan med hjälp av följande uppgifter komma i kontakt med den personen du söker.

  • Ring oss: 08-514 930 60 Vardagar 10-16 (lunchstängt 12.00-13.00)
  • Mejla oss: info@byggmax.se
  • Skicka brev till oss: Box 6063, 171 06 Solna
  • Besöksadress: Armégatan 38, Solna
  • Byggmax organisationsnummer: 556645-6215

Leverantörer

Alla leverantörer, både nya och gamla, kan kontakta oss på leverantorer@byggmax.se eller supplier@byggmax.se.