Kylskåp Ki 6177 Cylinda Vit

A+, , 308l, 54,5x54,3x177,1cm
Artikelnummer: 6735245
Vikt: 60
Köp ett nytt kylskåp av hög kvalitet från Cylinda! Denna integrerade kyl har flera smarta funktioner som underlättar din tid i köket, och har dessutom en justerbar och lättskött inredning.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
3-5 vardagar
7289 00 kr /st
st
= 1,00 st
Kylskåp Ki 6177 Cylinda Vit
Köp ett nytt kylskåp av hög kvalitet från Cylinda! Denna integrerade kyl har flera smarta funktioner som underlättar din tid i köket, och har dessutom en justerbar och lättskött inredning.

Det här kylskåpet är av modellen Ki 6177 och är en integrerad kyl med smarta funktioner som superinkylning, vilket är användbart om stora mängder matvaror ställs in i kylen samtidigt. Den justerbara inredningen öppnar upp för många anpassningsmöjligheter där du kan strukturera upp ditt kylskåp efter önskemål. Kylskåpet är lätt att rengöra tack vare glashyllorna och den flyttbara flaskhyllan.

Kylskåpet har utrustats med stor grönsakslåda med utdragbara skenor som gör det lätt att ta ut och sätta in frukt och grönsaker. Dörren är omhängningsbar och monteras dörr-på-dörr. Skåplucka och snickeridörr säljs separat.

Funktioner

• Snabbinkylning
• Belysning med glödlampor
• Justerbar inredning
• Omhängningsbar dörr

Teknisk data

Klimatklass: SN-T
Energiklass: A+
Energiförbrukning: 146kWh/år
Ljudnivå: 41 dB(A) re 1 pW
Effektklass: 0.11 kW
Sladdlängd: 1.5 m
Nettovolym: 308 l

Kylning

Elektroniken blir alltmer avancerad på kylar och frysar. Digitala termometrar på utsidan har blivit vanliga finesser, liksom funktioner för snabbinkylning av skåpet. Kylar med dynamisk inkylning håller en jämn temperatur i hela skåpet, vilket är en stor fördel för den som fyller kylen ofta och gärna. I vissa fall finns också en nollzon, en zon där temperaturen är riktigt låg. Där kan alla varma produkter ställas för effektiv kylning. Snabbkylning, dynamisk kylning och nollzon.

Miljö

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.
Snabba fakta
Varumärke Cylinda