Laminatgolv Arctic White 8mm

UTGÅENDE, 8x243x1286, AC3/31, klickgolv Megaloc, 2,188 m2/pkt
Artikelnummer: 13768
Vikt: 15.2
Laminatgolv Arctic White 8mm är ett modernt laminatgolv i fin träinspirerad utformning.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
99 95 kr /m2
st
Laminatgolv Arctic White 8mm
Laminatgolv Arctic White 8mm är ett modernt laminatgolv i fin träinspirerad utformning. Golvet kommer från tyska golvtillverkaren Classen känd för sina autentiska ytor och moderna dekorer. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Varumärke Classen