Laminatgolv Morning Oak 8mm Pergo

8x190x1200mm, 1,596m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
Artikelnummer: 651804
Vikt: 11.3
Laminatgolv Morning Oak 8 mm är ett ljusgrått och elegant laminatgolv som skapar en romantiskt och lugn karaktär
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
199   kr /m2
st
Laminatgolv Morning Oak 8mm Pergo
Laminatgolv Morning Oak 8 mm är ett ljusgrått och elegant laminatgolv som skapar en romantiskt och lugn karaktär. Morgonek i skandinavisk stil. Golvet är omöjligt att skilja från äkta trä och är också mycket fukttåligt. Dess behandling gör att sprickor och kvistar får framträda med slitna detaljer. Detta golv är perfekt för alla hem!

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens tand.
Ladda ner dokument
Snabba fakta
Varumärke Pergo