Laminatgolv Natural Pula 8mm

UTGÅENDE, 8x243x1286, 2,187 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc
Artikelnummer: 651701
Vikt: 15.08
Laminatgolv Natural Pula 8mm är ett modernt laminatgolv i fin träinspirerad utformning.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
149   kr /m2
st
Laminatgolv Natural Pula 8mm
Laminatgolv Natural Pula 8mm är ett modernt laminatgolv i fin träinspirerad utformning. Golvet kommer från tyska golvtillverkaren Classen känd för sina autentiska ytor och moderna dekorer. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Varumärke Classen