VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BYGGMAX BUTIK I LINDESBERG

Vi slår upp dörrarna till ännu en Byggmaxbutik. Fixarsäsongen är räddad, dina byggdrömmar är snart verklighet. Kom in och planera dina projekt.

Byggmax idé är busenkel: vi vill ge dig byggvaror av riktigt bra kvalitet, till riktigt bra pris. Är du hemmafixare eller proffs? Det spelar ingen roll – hos oss får alla samma låga pris.  Kör enkelt in i vår drive in och lasta själv bilen med de byggvaror du behöver. Till stöd hittar du information och instruktion som hjälper dig att välja rätt. 

På öppningsdagen 16/7
öppnar vi kl 10.00

Ordinarie öppettider:
Mån-fre: 07-18
Lördag: 09-14
Söndag: 10-14

 

Vi ses på Stafettgatan 34 i Lindesberg!

 Tjenare platschef

Pernilla Johansson från Kil är platschef för Byggmax nya butik i Lindesberg. Nu närmar sig öppningsdagen och Pernilla och hennes gäng gör sig redo att välkomna byggsugna kunder till butiken. 

– Det ska bli otroligt kul och spännande att öppna en helt ny och fräsch Byggmax-butik här i Lindesberg. Nu får hemmafixarna tillgång till Byggmax utbud av bra och billiga byggvaror till sommarens alla projekt, säger Pernilla.

Pernilla och kollegorna jobbar för fullt med att förbereda butiken och är taggade på att ge riktigt bra service.

– Vi ser fram emot att träffa våra glada hemmafixare och kommer att hjälpa dem på bästa sätt att förverkliga sina byggdrömmar i sommar. Vi ses i butiken! avslutar Pernilla.

Pernillas bästa byggtips: 

Planera ordentligt och fundera över vilka material som passar bäst till ditt projekt. Sedan åker du till oss på Byggmax så hjälper vi dig att hitta rätt produkter till bästa pris! 

Nyöppningserbjudande i butiken