Påskjutsrör Silvermetallic

Silvermetallic
Artikelnummer: 26773
Vikt: 0.4
Påskjutsröret används som en övergång mellan renstratt och stuprör.
Välj butik för att se lagertstatus
Tillgänglig online
Skickas inom
5-10 vardagar
Från
99 95 kr /st
st
Påskjutsrör Silvermetallic
Påskjutsröret används som en övergång mellan renstratt och stuprör.

Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Mäter ca 340 mm i längd på den långa sidan och 290 mm på den korta.

Miljö och kvalitet

Produkten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.

Vattenavrinning

Att vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.

Montering

Montera först ett påskjutsrör på stupröret. För upp påskjutsröret och sätt därefter renstratten på plats mellan påskjutsröret och dagvattenröret. Påskjutsrörets nederdel är snedkapad för att passa mot det snedställda gallret i renstratten. En renstrattmuff kan fungera som övergång om renstratten och dagvattenledningen har olika rördimension.
Ladda ner mer information