Pergola Florida 18m2 Gop

Finns i flera färger
ART.NR: 68028
Njut av sommaren i din trädgård under en luftig och elegant pergola med solsegel. En elegant och modern pergola med stomme av pulverlackerad rostbeständig aluminiumram och justerbart solsegel tillverkad av UV-resistent polyester och nylon.
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Pergola Florida 18m2 Gop

Elegant och modern pergola med stomme av pulverlackerad rostbeständig aluminiumram och justerbart solsegel tillverkad av UV-resistent polyester och nylon. Paviljongen består av en mycket stabil aluminiumkonstruktion med diskreta lock som täcker
skruvarna för en estetisk finish. Det justerbara solseglet är tillverkad av UV-resistent polyester och nylon som ger dig ett en behagligt ljusgenomsläpp. Solseglet kan justeras åt sidan vilket gör att du själv kan reglera hur mycket eller lite sol som du vill släppa in. Takduken är ett utmärkt solskydd men håller inte vattentätt. De fyra stöttepelarna är fästa på marken med skruvar vilket gör att pergolan står stadigt även vid blåsigt väder. Den högkvalitativa paviljongen är designad för hela året och kan tryggt övervintra i trädgården utan att du behöver montera ner den. Eftersom pergolan konstant exponeras för väder rekommenderar vi rengöring med mild tvål och en mjuk skurborste 1–2 gånger om året. Aluminiumet skyddas då bättre mot sur nederbörd, havsluft och UVstrålning. Vi rekommenderar även att du lagrar solseglet inomhus under vintermånaderna.

Monteringen är enkel och det följer med en monteringsanvisning. Inga specialverktyg behövs. Vi rekommenderar att pergolan monteras på en plan yta av trä, betong eller gatsten. Pergolan levereras med skruvar för förankring i mark.

- Tålig och stabil konstruktion
- Stomme i realistiskt träutseende eller solid färg
- UV-resistent och justerbar takduk
- Levereras med komplett kit färdig att montera
- 3 års fabriksgaranti
Läs mer
Leverantörens artikelnummer XU06001072
Varumärke Gop