Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Registrera dig

Registrera nytt konto

Byggmax skapar ett konto och skickar lösenordet till din e-postadress den första gången du e-handlar på Byggmax.se

Jag godkänner villkoren för att skapa ett konto

Villkor för Byggmax kundkonto

Följande villkor är tillämpliga på ditt Byggmaxs kundkonto. I dessa villkor avses med ”Byggmax” eller ”vi”, Byggmax AB, org. nr 556656-3531, med adress Box 6063, 17106  Solna.


1. Konto och registrering 
För att skapa ett konto måste du ha fyllt 16 år, kontot är personligt och inte kan överlåtas samt är endast tillgängligt för privatpersoner. Kontot är kostnadsfritt.


Kontot kopplas till en personlig inloggningsfunktion som du själv skapar och som gör att du exempelvis kan spara projekt i byggplanerare. Som inloggad får du även åtkomst till "Mina sidor". På Mina sidor kan du exempelvis även se din köp- och betalningshistorik och administrera inställningarna för ditt konto.

2. Förmåner, erbjudanden och kommunikation
När du har ett Byggmax kundkonto kan du i inloggat läge enkelt och smidigt spara och ändra i dina pågående projekt i ”Byggplaneren”.

Genom kundkontot får du även kommunikation med såväl personliga som generella erbjudanden. Du får även nyheter, produktrekommendationer, inspiration, inbjudningar till tävlingar, event och undersökningar.

Vi kommunicerar vanligtvis med dig via nyhetsbrev, SMS eller postalt. Ibland även via annonsering på externa websidor såsom tex Facebook. Om du inte vill mottaga riktad kommunikation från oss kan du direkt avregistrera dig alt kan du maila till kundtjanst@byggmax.se  

Via Mina sidor kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och om så önskas ändra dina inställningar. Observera att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar i sociala nätverk. Där behöver du själv ändra inställningarna på respektive konto.

Byggmax förbehåller sig rätten att från tid till annan förändra de förmåner och erbjudanden som kan erhållas. 

3. Behandling av personuppgifter 
Genom att registrera dig ett konto kommer dina personuppgifter att behandlas. De analyser vi genomför innebär också att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera och förbättra våra sortiment och tjänster och de system som de tillhandahålls i som t.ex. genom felsökning, dataanalys, utveckling och testning, och liknande.

Vi kommer spara dina uppgifter till dess att kontot avslutas alternativt 3 år från insamlandet.

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Byggmax AB som är ett svenskt bolag registrerad hos Bolagsverket med organisationsnummer 556656-3531 och har sitt säte i Solna. Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och dina rättigheter se vår integritetspolicy https://www.byggmax.se/om-byggmax/integritetspolicy. Du kan självfallet även kontakta oss på kundtjanst@byggmax.se alternativt ringa Byggmaxs kundservice +46 771- 89 00 89 om du har frågor rörande hanteringen av dina personuppgifter.

5. Ändring av kontovillkor
Byggmax förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för kontot. Uppdaterade villkor träder i kraft i samband med att de publiceras på https://www.byggmax.se/om-byggmax/integritetspolicy där de senaste villkoren alltid finns eller att du erhåller dem via e-post. För det fall du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart säga upp ditt konto. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringarna träder i kraft och vi kommer även förklara innebörden av ändringarna.

6. Giltighet och avslut
Ditt kundkonto gäller tills vidare eller tills du eller Byggmax säger upp det. Du kan när som helst säga upp ditt konto genom att kontakta kundtjänst. När ditt konto avslutas kommer alla personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa villkor raderas.

Om du inte loggar in inom 2 år kommer ditt konto automatiskt att avlutas och de personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa villkor raderas.

Byggmax förbehåller sig rätten att omedelbart avsluta ditt konto vid misstanke om missbruk.


7. Kontaktuppgifter 
Har du frågor om Byggmax kundkonto kan du kontakta kundtjänst på telefonnummer +46 771 – 89 00 89 eller via mail kundtjanst@byggmax.se.

______________________________________________________________
Dessa villkor gäller fr.o.m. den 25 maj 2018 och ska gälla tillsvidare   

 

Byggmax integritetspolicy