Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Säkerhet och personuppgifter

Säkerhet och personuppgifter

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Byggmax lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande med undantag för rättsliga ärenden. När du beställer från webshopen godkänner du samtidigt i Byggmax villkor för e-handel att vi lagrar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning. Du har rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till våra samarbetspartners för de ovan angivna ändamålen. Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. För att lämna ut uppgifter eller begära ändring av uppgifterna krävs enligt personuppgiftslagen att du sänder in en undertecknad begäran till:
Byggmax AB
Box 6063
17106 Solna

Personuppgiftsombud på Byggmax är Erik Börjesson, IT-chef. Kontakta genom Byggmax växel för huvudkontor, via postadress ovan eller via epost till erik.borjesson@byggmax.se.Google Analytics

Vi använder oss av Google Analytics för statistik om webbesök på vår sajt. Ingen information om våra besökare delas ut till tredje part. Vi använder även Googles demografiska data för att bättre kunna styra våra annonser mot rätt målgrupp.