Spis Cylinda S 7552-1 E Vit

Energiklass A, 230V, filtreringsbredd 55cm
Artikelnummer: 6735063
Vikt: 45
S 7552E är en vredstyrd spis med med många praktiska funktioner för en lyckad matlagning. Den är bl. a. utrustad med funktioner som grill, upptining och över-/undervärme.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
3-5 vardagar
5445 00 kr /st
st
= 1,00 st
Spis Cylinda S 7552-1 E Vit
S 7552E är en vredstyrd spis med med många praktiska funktioner för en lyckad matlagning. Den är bl. a. utrustad med funktioner som grill, upptining och över-/undervärme. Andra smarta funktioner är lågtemperaturstekning och en ugnstemperatur upp till 300°C. Dessutom har den ångrengöring för en lättare rengöring i ugnen och 3-glas ugnslucka för svalare glas. Den tillhörande förvaringslådan har ett extra "dolt" fack för smart förvaring av ugnsplåtar. Ugnsplåtarna ligger på stabila stegar som även kan tas bort för rengöring. Spisen är extra justerbar i höjd och djup för att passa i ditt kök.

Miljövänlig och enkel rengöring

Spisen är utrustad med funktionen SteamClean som gör det enkelt att rengöra ugnen på ett miljövänligare sätt. Placera en skål med 0,25 liter vatten längst ned i ugnen och stäng luckan. Sätt ugnen på 50 grader och vrid funktionsvredet till läge ”undervärme”. Värm ugnen i ca 30 minuter. Öppna sedan ugnsluckan och rengör ugnen med en trasa eller tvättsvamp som doppas i varmt vatten med lite diskmedel i.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 230 V
Filtreringsbredd: 55 cm
Ugnsvolym: 48 liter
Höjd: 85-94 cm
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Varumärke Cylinda