Övriga byggsatser

Vill du bygga ett utedass, lusthus, vedbod, grillkåta eller hönshus? här hittar du övriga byggsatser från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vore det inte fantastiskt med ett eget lusthus på tomten? En skyddad plats mitt i grönskan där du kan koppla av eller umgås med familjen. För dig som vill utnyttja den kalla tiden på året, vill vi rekommendera en grillkåta, som värmestuga på vintern och sköna grillkvällar på sommaren.


Skapa nya rum på tomten

Övriga byggsatser är en produktkategori där du hittar allt från traditionella utedass och praktiska vedstugor till lyxiga lusthus som verkligen låter dig njuta av livet som villaägare. Med en byggsats kan du vara säker på att det blir rätt. Inga byggrester blir över och du får allt du behöver vid en och samma leverans. Monteringen är mycket enklare än vad många kanske tror. Även om du satsar på en byggsats har du stort inflytande över utseendet, måla i en färg som passar ihop med övriga byggnader på tomten.


En god investering

Det är en riktigt härlig känsla att helt på egen hand uppföra en byggnad som innebär att du kan ta tillvara på din tomt på ett bättre sätt. Stugor och friggebodar och våra övriga byggsatser är noggrant framtagna för att även du som är oerfaren som snickare ska kunna montera dem på enklast möjliga sätt. Behandla virket i din byggnad med en skyddande olja och anpassa marken och grunden efter de väderförhållanden man kan förvänta sig på platsen. På så sätt har du gjort en investering som höjt värdet på din fastighet samtidigt som du omedelbart kan glädja dig åt ditt nya bygge.


Köp byggsatser från Byggmax

Övriga byggsatser är en kategori med praktiska hus som vem som helst kan bygga. Vi är glada över att kunna erbjuda dessa populära artiklar till mycket bra priser.

22 artiklar

 1. Vedstuga Pelle 6-1
  6 kvm, obehandlad, isolerglas
  -20% Tom 22/11
  Vedstuga Pelle 6-1
  Ord. pris 25639   kr Du sparar 5127   kr Extrapris 20511   kr /st
 2. Vedstuga Pelle 6-3
  6 kvm, obehandlad, isolerglas
  -20% Tom 22/11
  Vedstuga Pelle 6-3
  Ord. pris 29709   kr Du sparar 5941   kr Extrapris 23767   kr /st
 3. Vedstuga Pelle 6-2
  6 kvm, obehandlad, isolerglas
  -20% Tom 22/11
  Vedstuga Pelle 6-2
  Ord. pris 29709   kr Du sparar 5941   kr Extrapris 23767   kr /st

22 artiklar