Övriga byggsatser

Övriga byggsatser från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vore det inte fantastiskt med ett eget lusthus på tomten? En skyddad plats mitt i grönskan där du kan koppla av eller umgås med familjen. Eller varför inte ett idylliskt hönshus? Behöver du kanske en friggebod för mer utrymme?  Låt Byggmax vara med och uppfylla dina drömmar.


Skapa nya rum på tomten

Övriga byggsatser är en produktkategori där du hittar allt från traditionella utedass och praktiska vedstugor till lyxiga lusthus som verkligen låter dig njuta av livet som villaägare. Med en byggsats kan du vara säker på att det blir rätt. Inga byggrester blir över och du får allt du behöver vid en och samma leverans. Monteringen är mycket enklare än vad många kanske tror. Det går väldigt fort att skapa extra plats för vettiga funktioner i trädgården. Även om du satsar på en byggsats har du stort inflytande över utseendet, måla i en färg som passar ihop med övriga byggnader på tomten. Hos oss kan du välja bland massor av olika byggsatser till exempel farstukvist byggsats, vindskydd byggsats, utedass byggsats eller lusthus byggsats. Har du ett lantställe? Byggsats till utedass köper du hos Byggmax!


En god investering

Det är en riktigt härlig känsla att helt på egen hand uppföra en byggnad som innebär att du kan ta tillvara på din tomt på ett bättre sätt. Stugor och friggebodar och våra övriga byggsatser är noggrant framtagna för att även du som är oerfaren som snickare ska kunna montera dem på enklast möjliga sätt.Tänk att bygga din egen friggebod!  Behandla virket i din byggnad med en skyddande olja och anpassa marken och grunden efter de väderförhållanden man kan förvänta sig på platsen. På så sätt har du gjort en investering som höjt värdet på din fastighet samtidigt som du omedelbart kan glädja dig åt ditt nya bygge.

 

Hur bygger man ett hönshus?

Det är många som skulle vilja ha ett alldeles eget hönshus hemma. Om du vill att det ska gå snabbt och smidigt kan du köpa en färdig byggsats som du enkelt sätter ihop enligt medföljande instruktioner. Men om du vill bygga ett från grunden så finns det några viktiga saker att tänka på. För att kunna planera storleken på ditt hönshus måste du veta hur många höns du planerat att ha samt vilken ras du ska ha då höns skiljer mycket i storlek och behöver olika stora ytor. Det finns bestämmelser för hur stor yta varje höna ska ha. Via jordbruksverkets hemsida kan du ta reda på exakta mått, tänk på att dessa kan variera beroende på hur många hönor du tänk ha i grupp.

Några andra saker som är viktiga att tänka på är placeringen, hönshuset ska ha tillgång till både sol och skugga. Det måste också vara god ventilering, finnas tillgång till en varm, tätad och torr sovplats inomhus samt sprättyta.Köp byggsatser från Byggmax

Övriga byggsatser är en kategori med praktiska hus som vem som helst kan bygga. Vi är glada över att kunna erbjuda dessa populära artiklar till mycket bra priser.

 

 

2 artiklar

2 artiklar