Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Attefallshus Arholma 25 Obehandlad

25 kvm, obehandlad, isolerglas, Art.nr: 7103088, Vikt/Säljenhet: 1800 kg
Attefallshus Arholma 25

Stor och rymlig stuga på 25 kvm från Trähuset av hög kvalitet med stor potential att bli härlig gäststuga, rymligt förråd eller bastu med relaxavdelning.

Varuinformation


+ Tillbehör:
Rek. 88 400
(Du sparar 25 105)
/st
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor

Varuinformation

Attefallshus Arholma 25
Stor och rymlig stuga på 25 kvm från Trähuset av hög kvalitet med stor potential att bli härlig gäststuga, rymligt förråd eller bastu med relaxavdelning. Eller varför inte en kombination Stugan är indelad i två rum.
Huset levereras med varmförrådsdörr med runt isolerglasfönster. Över dörren sitter entrétak av härdat glas. Framsidan har tre öppningsbara, spröjsade fönster, 80x100 cm, och på ena gaveln ett stort fönster, 80x185 cm, som släpper in rikligt med ljus.

Viktigt! Ange postnumret till orten där stugan som ni vill köpa ska stå. Med denna information kan vi anpassa takkonstruktionen så att den klarar den snözon som gäller i aktuellt område. Du anger postnumret i kundkorgen under punkt fyra ’’Meddelanden och köpvillkor’’ och ’’Jag vill lämna en kommentar’’.

Monteringsfärdig

Komplett monteringsanvisning samt bygglovsritning medföljer samt finns att ladda ner som pdf. Alla delar ingår i leveransen. Väggblocken är färdiga att resa och det är enkelt att bygga huset steg för steg efter monteringsanvisningen. Ha alltid en presenning beredd för överraskande regnskurar. Alla delar är obehandlade. Ett bra tips är därför att behandla utsatta delar vartefter för bästa livslängd. Grundolja, utegrundfärg och täckfärg är bra att ha tillgängligt redan när huset sätts upp. Dörren är en 18 graders dörr av högkvalitet vilket innebär att den lämpar sig för utrymme där differensen mellan ytter och innertemperaturen är max 18 grader.
Taket av råspont kläs med papp, schingel eller plåt. Takbeläggning ingår inte. Ett gott råd är att försöka få på takbeläggningen så fort som möjligt.

Isolering

Isolering ingår inte, men det är lätt att regla upp och isolera med mineralull och klä insidan med plywood, OSB-skiva eller gips. Byggskivorna ökar dessutom väggarnas stabilitet. För bättre isolering går det att öka med ytterligare 50 mm mineralull på korsade reglarna för att minimera köldbryggor. Trossbottenskivor ingår inte. Välj gärna fibercementbaserade trossbottenskivor som inte är känsliga för fukt och algpåväxning.

Grundläggning

Grund ingår inte i paketet. På stabil och väldränerad mark kan grundläggningen göras enkel. Gräv bort matjorden på en yta lite större än husets golvmått. Gräv minst ett spadblad djupt. Lägg en markduk på botten och därefter grus minst 150 mm och komprimera väl. Om marken är väldränerad räcker det med trädgårdsplattor och lättklinkerblock som grundstenar annars är det säkrast att gjuta plintar. Ställ ut blocken enligt ritningen. Väg av och justera stenarna så att bärlinorna kommer helt i våg även sinsemellan. Placera en bit syllpapp mellan trävirket och grundstenarna.
helt i våg även sinsemellan. Placera en bit syllpapp mellan trävirket och grundstenarna.

Attefallshus

I detaljplanerat område får du, förutom friggebod, uppföra 25 kvm utan byggnadslov. Attefallsreglerna kräver, till skillnad från friggebodsreglerna, bygganmälan till kommunens byggnadsnämnd. Fråga din kommun vad som gäller hos dig.

Tekniska data

Byggarea: 25 kvm
Golvyta: 24,5 kvm
Längd (yttermått): 8190 mm
Bredd (yttermått): 3040 mm
Höjd (yttermått): 2900 mm
Vägghöjd inne: 2150-2200 mm
Väggreglar: 45x95 mm
Ytterpanel: 20x120 mm
Tak: 22x95 mm råspont
Takstolar: 45x145 mm
Taklutning: 19 grader
Takyta: 29 kvm
Takbeläggning: ingår ej
Dörr: varmförrådsdörr 800x1850 mm, runt isolerglas
Dörrhandtag, låscylinder: ingår ej
Fönster 1: 3 st 800x1000 mm, isolerglas
Fönster 2: 1 st 800x1850 mm, isolerglas
Golvbjälkar: 45x145 mm
Golv: 22x95 mm råspont
Se karta med snölastzoner här!

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Färg Obehandlad
Leverantörens artikelnummer 1110
Material Gran
Storlek 25 m2
Tillverkningsvara (ej returrätt) Ja
Varumärke Trähuset i Tyresö

Fler produkter i samma kategori

Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 3-4 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 3-4 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor
Tillverkningsvara
Skickas inom: 5-6 Veckor