Lekstugor

Byggmax lekstugor kommer inspirera till många timmars lek i trädgården. Välj vilken stil som passar er och bygg lekstugan tillsammans med barnen. Vill du få barnen att vara utomhus mer? Här kan barnen leka kiosk, café eller affär. Beställ en lekstuga från oss på Byggmax.


Minihus och trädgårdskiosk

Vem vill inte ha ett minihus i form av en lekstuga i trädgården? Våra byggsatser är enkla att frakta och montera. Inred med stolar, bord, tavlor, gardiner - ja vad som känns bäst. Här på Byggmax hittar du lekstugor i trä och i flera olika utföranden. Välj mellan knuttimrat eller slät panel, med eller utan veranda, stående på marken eller upphöjd på pålar. All lek i trädgården kommer att ta fart med en lekstuga som har kiosklucka, veranda eller ett invändigt sovloft. Välj den modell som passar dig, din familj och trädgård bäst!


Lekstuga på sommaren - förvaringsbod på vintern

Lekstugor är främst till för att leka i men det betyder inte att de inte kan användas till något annat. Har ni ont om plats när vännerna kommer på besök? Använd lekstugan som gästhus. Vill inte de vuxna sova där så är chansen stor att barnen vill. När sommarhalvåret är över kan lekstugan med fördel användas för vinterförvaring av trädgårdsmöbler, krukor, extra cyklar, gräsklippare och annat som stjäl mycket plats i garaget. En redskapsbod ställer man kanske helst i en undanskymd hörna medan en lekstuga pryder vilken trädgård som helst. Behöver du takpapp till din nya lekstuga? Här på Byggmax så hjälper vi dig med den biten också.


Köp lekstuga hos Byggmax

Traditionell, modern eller funkis? Vi har fina lekstugor i olika stilar och de levereras som byggsats. De är lätta att montera, snart kan leken börja.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Lekstuga Fun 2,3kvm Jungle Gym
Jungle Gym
1200x1550x1650, komplett "gör det själv" paket
5 225  kr /st