Stommar

Färdiga byggstommar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Behöver du utöka hemmet med lite extra yta är ett attefallshus, garage, förråd eller en friggebod en god idé. För den som vill bygga sin egna extra byggnad kan det vara praktiskt att köpa en färdig stomme. Vi erbjuder färdiga stommar till uterum till bästa pris!

 

En bra grund för längre hållbarhet

När kan man använda sig utav en färdigbyggd stomme? När du köper en färdig byggstomme från Byggmax kan du vara säker på att du har en bra grund att börja på. Du slipper göra ett stort arbete med grunden och kan enkelt följa de medföljande instruktioner som rekommenderas till just den stomme du valt. För dig som vill köpa ett helt färdigt extrahus har vi ett stort utbud av stugor och friggebodar som är klara att levereras. Hos Byggmax får du både råd och idéer. Köp dina stommar hos oss!


Olika typer av stommar

Vilken stomme ska man välja när man bygger fritidshus? Vi erbjuder flera olika typer av stommar för att det ska passa just ditt projekt. Om du är ute efter en stomme till ett attefallshus, friggebodsstomme eller garagestomme så har du kommit rätt. Se till att tänka över dina behov och önskemål, plats för byggnaden och välj sedan ut den stomme som matchar dina behov bäst.


Regler för uppförande av extra hus

Det finns några regler att ta hänsyn till innan du börjar bygga nya stugor och friggebodar på din tomt. Äger du ett en- eller tvåplanshus har du från och med 1 juli 2014 tillåtelse att montera en stuga på max 25 m2 på tomten. Utöver detta får du även bygga en friggebod på max 15 m2 på din tomt. Innan du börjar bygga ditt Attefallshus måste du lämna in en bygganmälan som ska godkännas av din kommun, men bygglov krävs inte. I din bygganmälan ska du bifoga en ritning med exakta mått över stugans planlösning. Sådana finns här på hemsidan och går att ladda ner i PDF-format.


Stort sortiment och bra priser

På Byggmax hittar du billiga byggstommar. Det är enkelt att handla online hos oss och skulle du ha några frågor kan du kontakta kundtjänst. Beställ dina varor från oss idag och börja bygga upp dina drömmar. Vill du ha inspiration till framtida projekt kan du ta del av våra Gör-det-själv-guider. Här hittar du både regelrätta steg för steg-guider och annan inspiration som till exempel denna inköpslista till vårt attefallshus Louise där du får tips på verktyg och produkter som kan komma till användning under byggets gång.

 

11 artiklar

11 artiklar