Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Byggmax Affiliateprogram

Affiliate

Visste du att du kan håva in en massa stålar på att blogga? Du kan snabbt och enkelt få betalt av oss genom att visa Byggmaxannonser i din blogg eller på din webbplats. All annonsering som leder till köp får du provision på.

Det kallas för att vara affiliate. Du visar våra annonser i din blogg eller på din webbplats, och varje gång någon köper en vara eller tjänst genom din annonsering så får du betalt. 

Tror du oss inte? Läs vidare så hajar du... 

Snabbt, enkelt och lukrativt

Att bli affiliate för Byggmax är lätt som en plätt. Faktiskt så enkelt att det går att förklara i tre steg – och det är dessutom helt gratis!  

Gör så här:

1. Skapa ett gratiskonto hos vår samarbetspartner Adtraction. 
2. Välj själv vilka annonser som passar din blogg eller hemsida. 
3. Få betalt när du hjälper oss att sälja. 

Behöver du hjälp att komma igång som affiliate kan du när som helst mejla Adtractions support.

Det är självklart gratis att ansluta dig till vårt affiliatenätverk. Det enda du behöver göra är att registrera dig och hämta annonserna hos Adtraction. Lägg sedan upp annonserna i din blogg eller på din webbplats.

Nu är du redan affiliate! Varje gång någon köper en vara eller tjänst genom annonserna så får du provision av oss. Så enkelt är det. 

Så mycket tjänar du

Utbetalning av dina pengar sker månadsvis, och du behöver inte oroa dig för skatter och avgifter – det tar vi hand om. Hur mycket pengar som betalas ut varje månad avgörs givetvis av hur många klick och köp som genomförs via de annonser som du visar i din blogg eller på din webbplats. 

Inget trams – bara trygghet

Vi har inget att dölja. Du kan hela tiden se hur mycket du tjänar, och följer enkelt din intäktskurva med hjälp av Adtractions statistikverktyg. Du låser dig inte vid något avtal, utan har full frihet att samarbeta med andra annonsörer på din blogg eller webbplats när du vill. 

Du som affiliate ska alltid känna dig trygg och bekväm. Därför samarbetar vi med Adtraction – en seriös aktör som garanterar att du får betalt för de affärer som exponeringarna på din blogg eller webbplats leder till. 

Så om du är sugen på att dra in lite extra pengar – registrera dig som affiliate redan idag! 

Affiliate Registrera